promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
A Lidl óriási örömhírt jelentett be, Puzsér Róbert megalázta Sebestyén Balázst
Borítókép:  Profimedia
Színes
Kategória fejléc
Promotions
Megosztás
Másolás

Hírösszefoglalónkból kiderül, hogy ezen a héten Puzsér Róbert és Sebestyén Balázs balhéja, a Lidl elképesztő bejelentése, a világvége, illetve Palik László és Marsi Anikó válása érdekelték leginkább olvasóinkat.

Reszkethet a Lidl és az ALDI is, ugyanis egy újabb hatalmas áruházlánc is beszállt a saját márkás ruhák őrületes csatájába, és nagyon úgy tűnik, hogy ez az egész magyar piacot meg fogja változtatni – de a vásárlók ízlését biztosan.

Tovább folytatódik a dráma Palik László és Marsi Anikó között. A pár 16 évnyi házasság és két közös gyermek után úgy döntött, külön folytatják. Az ismerősök úgy tudják, a gyerekek visszaköltöztek Palik Lászlóhoz, így Marsi Anikó teljesen egyedül maradt. 

Rengetegen elkezdtek aggódni, ugyanis az amerikai Pennsylvaniai Egyetem két kutatója most egy óriási üstököst fedezett fel, ami ráadásul a Naprendszerünk felé tart.

Puzsér Róbert talán még senkiről sem fogalmazott meg olyan könyörtelen kritikát, mint most Sebestyén Balázsról – hatalmas a balhé!

A Lidl nagy örömhírekről számolt be Magyarországon a közösségi oldalán, rengetegen lettek boldogabbak a nagy bejelentéstől.

Bizonyíték az időutazásra? A kép döbbenetes, főleg mai szemmel nézve. Az tényleg egy iPhone? És ha nem, akkor pontosan mi lehet?

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás