promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Majka furcsa videója rendesen kiakasztotta az embereket – Most túl messzire ment?
Borítókép:  Majka / Profimedia
Színes
Kategória fejléc
Promotions
Megosztás
Másolás

Éppen közös családi nyaraláson van Majka és Pápai Joci, és úgy tűnik, hogy annyira jó köztük a viszony, hogy a rapper még azt is megengedte az énekesnek, hogy kihúzza a kisfia fogát – ez pedig nem kis megrökönyödést váltott ki.

Majoros Péter, azaz Majka és Pápai Joci barátsága minden bizonnyal nem csupán a kamerák előtt létezik, hiszen együtt mentek nemrég Ciprusra, és az egész családot magukkal vitték. A feltöltött anyagok alapján nagyon jól érzik magukat, és kiélvezik a várva várt pihenést – de Majka most egy olyan felvételt rakott ki, ami eléggé meglepte a követőket, hiszen ilyet valószínűleg sosem csináltak még kamera előtt magyar celebek.

Majka kisebbik fiának, Olivérnek elkezdett mozogni a tejfoga, és láthatóan nagyon izgult emiatt – ekkor került a képbe Pápai Joci, aki „hobbifogászként” fogta magát, és nemes egyszerűséggel benyúlt a gyerek szájába, és kitépte onnan azt a fránya fogacskát, miközben Majka az egészet videóra vette.

Olivér (akit valamiért Zolinak szólít Pápai Joci a felvételen) először jól fogadta, hogy kiesett az egyik foga, majd hirtelen beütött a valóság, és elkezdett pánikolni: elszaladt, miközben édesanyját kereste kiabálva, ezzel pedig ő lett a nap legcukibb kölyke az interneten – sőt, még Majka sem bírta ki nevetés nélkül az esetet, szóval egy igazán maradandó családi pillanatot sikerült megörökítenie.

Sokan jót mulattak ezen a bensőséges kis videón, de voltak olyanok is, akik túlzásnak, sőt, egyenesen ízléstelennek tartották, mivel szerintük nem kellett volna ilyen privát anyagot kirakniuk a hírességeknek – hiszen ez leginkább rájuk tartozik, és senki másra.

Itt lehet megtekinteni Majkáék videóját:

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás