promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Igazi varázslat a tévében? Nézők millióit sokkolta ennek a nőnek a produkciója! – videó
Borítókép:  Léa Kyle / Profimedia
Színes
Kategória fejléc
Promotions
Megosztás
Másolás

Olyan elképesztő trükköt mutatott be az America's Got Talent közönségének egy francia bűvésznő, hogy sokan nem hittek a szemüknek.

Aki nézi az America's Got Talent című tehetségkutató műsort, az tudja, hogy időnként felbukkan pár igazán maradandó, különleges versenyző, aki előadásával egyenesen letaglózza az embereket. Nos, ismét akadt egy ilyen, ugyanis egy fiatal francia bűvésznő/öltözőművész, Léa Kyle olyan produkcióval készült a zsűrinek, hogy végül mindenkit meghódított a stúdióban – és világszerte egyaránt.

Léa Kyle imádja a divatot, ezért egy olyan műsort mutatott be, ami tökéletesen ötvözi a szép ruhákat és a látványos trükköket: az egész világot elkápráztatta azzal, hogy egyetlen pillanat alatt képes volt teljesen új szerelést varázsolni magára, ráadásul ezt zsinórban többször is megtette – sőt, olyan is előfordult, hogy az új ruha egyenesen rárepült a testére, ettől pedig mindenkinek leesett az álla.

Egyes zsűritagok szerint ilyet még sosem láthattunk, szóval igazán egyedi előadást kapott a közönség. A szupersztár modell, Heidi Klum is tátott szájjal nézte a produkciót, ezért arra a döntésre jutott, hogy megajándékozza Léa Kyle-t a versenyzők álmának számító Golden Buzzer megnyomásával – vagyis tovább jutott, így újra találkozhatunk majd vele.

Nehezen lehet átadni írásban, hogy mennyire lenyűgöző volt Léa Kyle, ezért most bárki megtekintheti:

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás