promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Gólyahír: Megszületett Gal Gadot harmadik gyermeke - fotó
Borítókép:  Profimedia
Színes
Kategória fejléc
Promotions
Megosztás
Másolás

Hihetetlenül édes családi fotóval adta a nagyvilág tudtára a Wonder Woman sztárja, hogy bizony egyel többen lettek.

Még márciusban jelentette be a DC szuperhősnőjét alakító színésznő, hogy producer férjével harmadik gyermeküket várják. A pár 2018-ban házasodott össze, két kislányuk született, a most kilencéves Alma és a hároméves Maya.

Gal Gadot egy igazi sokrétű személyiség. A világhírnév előtt Izrael Szépének választották még 2004-ben, majd szolgált az izraeli hadseregben, aztán a Halálos Iramban című filmben debütált színésznőként. Az igazi sikert azonban a Wonder Woman hozta meg neki, melynek nem olyan rég mutatták be második részét a Wonder Woman 1984-et. Utóbbi mozi kuriózuma, hogy egy aprócska jelenetben nem csak Gadot férje, de két kislánya is feltűnnek.

A színésznő azonban most egy kis kényszerpihenőre vonul, de vélhetően egyáltalán nem bánja. Kedden egy nagyon édes fotón mutatta be újszülött gyermekét. A fotóhoz teljesen érhetően ezt írta

Édes családom. Nem lehetnék hálásabb és boldogabb (és fáradtabb), mindannyian nagyon izgatottan vártuk Daniellát a családunkba. Szeretetet és egészséget küldök mindnyájuknak. GG

Az új jövevény tehát kislány, így teljes nőuralom van a Gadot családban, de ilyen gyönyörű nők között csak öröm lehet az élet.

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás