promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Eláll a szavad, micsoda gyönyörű nő lett Alain Delon legidősebb unokája!
Borítókép:  Alyson Le Borges, apja, Anthony Delon mellett áll, aki Alain Delon fia/Profimedia
Színes
Kategória fejléc
Megosztás
Másolás

Alain Delon nemcsak filmsztárként, de szülőként és nagyszülőként sem "aprózta" el: négy gyermeke és hat unokája van. Legkisebb unokáját lánya, Anouchka hozta a világra 2020 februárjában, a legidősebb pedig a bombázó Alyson Le Borges, aki nyilvánvalóan legendás nagyapja igézően kék szemeit örökölte.

Anthony Delon még 1964-ben született Alain Delontól és a nemrég elhunyt Nathalie Delontól, aki Delon leghíresebb filmjében: az 1967-es A szamurájban is a sztár partnere volt. A házasság sajnos nem tartott sokáig, mert a temperamentumos házaspár még '68-ban elvált. Delon egy másik szépséges színésznő és modellel: Mireille Darc-kal jött össze, Anthony pedig elképesztően zűrös, zavaros kamasz- és fiatalkort élt meg, több komolyabb botránnyal súlyosbítva. Ő is színészkedett kicsit, volt pár érdekesebb filmje, de filmes karrierje ennek ellenére is befuccsolt. Az Egy előre bejelentett gyilkosság krónikája című filmje, amely Gabriel Garcia Márquez híres regénye nyomán készült, hatalmas sikert aratott és a kritikusok külön kiemelték benne Anthony Delon alakítását, ám még ez sem volt elég, hogy apja, Alain Delon hatalmas, rá nehezedő árnyékából kiléphessen.

Az idén már 56 éves Anthony végül fel is hagyott a színészettel és az autóverseny menedzselés felé fordult, amelyben szintén komoly sikereket ért el és nem kellett ezen a téren megküzdenie semmilyen örökséggel.

No de térjünk vissza Alyson Leborges-re, Anthony lányára és Alain Delon unokájára. Talán mondanunk sem kell, hogy ez a gyermeknemzés, születés és gyermekkor enyhén szólva sem a meghitt családi és nagyszülői környezetben történt. Miközben apja éppen a bűnügyi filmekben ölte halomra a rosszfiúkat, addig fia a '80-as években összejött Marie-Hélène Le Borges táncosnővel. A párkapcsolat nem tartott sokáig, ám a heves szerelem révén a nő teherbe esett. A francia színész akkor még nagyon fiatal, mindössze 22 éves volt, így nem abban a korban volt, hogy letelepedjen és családot alapítson, és emiatt végül akkor még el sem ismerte az apaságot.

Ezért, amikor Alyson 1986 szeptemberében a világra jött, hiába viselhette volna egy színészlegenda nevét, végül édesanyja nevét kapta meg és ezt is viseli mind a mai napig. Anyukája egyedül nevelte, 11 évesen találkozhatott csak legendás nagyapjával. Végül 2008-ban édesapja is elismerte, emellett egy apasági vizsgálatot is elvégeztek, amelyből egyértelműen kiderült, hogy Alyson is egy igazi Delon. A lány azóta találkozhatott két féltestvérével, az 1996-ban született Lou-val és a 2001-ben megszületett Livvel.

No és mondanunk sem kell, hogy ez a távoli alma sem esett messze a fájától! A színészkedés mindig is nagyon vonzotta, mindössze 11 éves volt, amikor debütált a színpadon a The Blue Island című darabban. A színészkedés mellett a 2010-es években a modellkedésbe is belevágott. Idén, 2021-ben jelent meg a Two Missing Hours című rövidfilm, amelynek ő a főszereplője. Ki tudja, bár a gyönyörű modell és színésznő is már 34 éves, talán még előtte is állhat egy igazi karrier, ha még jobban befut karrierje.

Mindeközben, a nagyapa, Alain Delon is visszatér: a nyolcvanöt éves sztár nemrég jelentette be, hogy ő két éve elszenvedett agyvérzése utána "sem hal meg csak úgy", sőt, egy új filmen is dolgozik! 

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás