promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Schobert Norbi megható üzenetétől a fél országnak könnybe lábadt a szeme
Borítókép:  Schobert Norbi és Rubint Réka / Profimedia
Színes
Kategória fejléc
Promotions
Megosztás
Másolás

Schobert Norbi nem akárhogy köszöntötte a születésnapos Rubint Rékát, ugyanis megható sorokkal kedveskedett neki, ráadásul pár gyerekkori képet is mutatott róla.

Schobert Norbi nemrég megint hatalmas botrányt okozott, mikor szavaival sokak szerint megalázta a nőket, de állítólag csupán egy félreértésről van szó. Felesége, Rubint Réka mindig mellette áll és támogatja őt, szerelmük pedig már rengeteg akadályt leküzdött, így érthető, hogy Norbi miért ragadta meg az alkalmat, hogy kedvese 43. születésnapján egy igazán szívhez szóló üzenettel mutassa meg, mennyire fontos számára.

„7 éves voltam amikor megszülettél, épp elballagtam az oviból és beültem az iskolapadba. Egy távoli vidéki kórházban Édesapád mély, büszke hangja mondta: Megszületett a Kislyányom! Ekkor dőlt el a sorsom. Te leszel az életem értelme. Minden nap, minden éjjel, minden hajnal. Közös örömök, fájdalmak, célok, összetartó család, sikeres munka, segíthetünk százezreken. Szavak, melyek csak kettőnknek jelentenek értelmet. A Te születésnapod az életem bekapcsolásának pillanata! Isten éltessen Kicsim!”

– írta Schobert Norbi a közösségi oldalán, ahol gyerekkori képeket is mellékelt Rubint Rékáról.

Igazán megható lett Norbi születésnapi köszöntője, ugyanis a visszajelzések alapján nem egy ember szemébe csaltak könnyeket az őszinte mondatok.

A sztárpár jelenleg Olaszországban, pontosabban a gyönyörű Positano-ban tartózkodik, ahol máris rengeteg romantikus élménnyel gazdagodtak, sőt, Rubint Réka annyira elérzékenyült Norbi figyelmességén, hogy elsírta magát – szóval idén nagyon betalált Norbi ajándéka, az biztos.

Itt lehet megtekinteni Schobert Norbi posztját, benne Rubint Réka gyerekkori képeivel:

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás