promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Az RTL Klub formás cicikkel és kidolgozott felsőtestekkel maxolja ki a nyári szexifaktort
Borítókép:  NLC
Színes
Kategória fejléc
Megosztás
Másolás

Kidolgozott felsőtestek és bikinis idomok az RTL Most+-on.

Az RTL Most+ igazi nyári tartalmat kínál július 1-től a realityk szerelmeseinek. Akik romantikára vágynak, azok a Love Island érzelmektől fűtött epizódjait, míg a kihívásokat keresők a Survivor előző két évadát nézhetik meg a streaming szolgáltatónál.

Ha nyár, akkor napfény, forróság, szerelem. Mindebben bővelkedik a Love Island című reality, amelyben gyönyörű lányok és sármos fiúk keresik életük párját. A Cipruson zajló párkereső show igazi csemege azoknak, akik kedvelik az izzó érzelmeket, az intrikát, a hatalmas vitákat és a még szenvedélyesebb kibéküléseket. A végén pedig kiderül, hogy mi a fontosabb a pénz, vagy a szerelem.

A Survivor idei évada már leforgott, és még várni kell arra, hogy kiderüljön, ki kerül ki győztesen a celebek és civilek harcából, de most itt a lehetőség, hogy a kalandra vágyók bemelegítsenek a Survivor előző két évadának epizódjain, amelyek szintén július 1-től láthatók az RTL Most+ platformon. A törzsek háborúja és a túlélők harca során kiderül, hogy a játékosok hogy bírják az éhezést, mennyire kitartók és taktikusak. A világ legkeményebb realityjében is csak egy valaki győzhet és az oda vezető út megpróbáltatásokkal teli.

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás