promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Justin Bieber elküldte a fenébe az egyik rajongóját – videó
Borítókép:  Profimedia
Színes
Kategória fejléc
Megosztás
Másolás

Ilyenkor persze lehet vitatkozni, hogy kinek van igaza - Justin Bieber amúgy végig higgadt maradt.

Justin és Hailey Bieber nem olyan rég voltak nyaralni, ahol utóbbi igazán szexi képeket osztott meg magáról. A házaspár továbbra is boldog egymás mellett, és semmi jelet nem látni arra, hogy bármi feszültség lenne köztük.

Az énekes már bánja, hogy anno nem Haileynek adta oda a szüzességét. Aki ilyen kijelentéseket tesz, az bizony nagyon szerelmes, és biztosan a fellegekben jár.

Justin rengeteget változott: egészségesen étkezik, mindenben lesi felesége kívánságát, tiszteli az embereket, emiatt depressziója is teljesen elszállt.

Ha túltettük magunkat a kötelező clickbait címen, akkor elmondjuk, hogy az énekes tényleg elküldte a fenébe az egyik rajongóját, de azt nagyon higgadtan tette, mint egy úriember. Régen egy ilyenen igazán ki tudott akadni, vagy csak alapból durcásan elsétált volna.

A lényeg, hogy a rajongók egy csoportja várta Biebert a lakása előtt. Az egyik lány nagyon hajtogatta, hogy ő bizony kérne egy ölelést, de az énekes higgadtan elmagyarázta neki, hogy ez itt az otthona, és szeretné, ha máskor nem csapnának itt ekkora felhajtást.

A lány Justin minden szavára bólogatott, de a végén azért csak megkérdezte, hogy ettől függetlenül nem kaphatna-e egy ölelést. Az énekes persze azt válaszolta, hogy nincs ölelés.

Legalább Bieber tényleg szépen elmagyarázta, hogy itt miért nem osztogat ölelgetéseket, és nem a koronavírusra fogta az egészet.

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás