promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Schobert Norbi megsiratta Rubint Rékát
Borítókép:  Profimedia
Színes
Kategória fejléc
Megosztás
Másolás

Potyogtak a könnyek.

Június 28-án ünnepli a születésnapját Rubint Réka, akit imádott férje, Schobert Norbert ebben az évben egy különleges ajándékkal lepte meg. Elvitte őt arra a helyre, ahová mindig is vágyott: az olaszországi Positano-ba, ami az Amalfi-part több településével együtt az UNESCO világörökség része 1997 óta.

Rékát annyira meghatotta Norbert meglepetése, hogy örömében elsírta magát. Ezt a férje meg is örökítette, és kiposztolta az Instagram-oldalára.

„Schobert Norbi: Az van, hogy akkor most Rubint Réka sír. Miért sírsz?

Rubint Réka: Mindig ide vágytam, és kitaláltad”

Rubint Réka csodálatos képeket osztott meg a közösségi oldalán arról, hogy hol fogják kettesben ünnepelni a születésnapját, emellett egy külön posztban megköszönte szerelmének az elmúlt 20 évet.

„A Szerelmem! 20 ève! Hatalmas szívvel hord a tenyerén 20éve! 20éve ragyogtat! Igen! Olykor túl őszinte! Egyetlen bűne van, hogy megakarja menteni a világot a “zsírbörtöntől”, az elhízás okozta betegsègektől ès depressziòtòl! Szeretem! A Szerelmem! Csodàlatos Ember! Aki olykor, mint mindenki màs hibázott, de tanult belőle ès rengeteget vàltozott, vàltoztatott! Egy òriási, hatalmas Kincs, aki segît és csak ad, ott ahol csak tud”

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás