promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Összebalhézott Horváth Tamás és a TV2 – Milliókat követel a zenész?
Borítókép:  Horváth Tamás / Profimedia
Színes
Kategória fejléc
Promotions
Megosztás
Másolás

A tavalyi Dancing with the Stars miatt került összetűzésbe Horváth Tamás és a TV2, és úgy látszik, hogy azóta sem sikerült tisztázniuk a dolgokat, sőt.

Előző év októberében indult a TV2-n a Dancing with the Stars című látványos táncos műsor, ami már az első pillanattól kezdve megragadta a közönség figyelmét, hiszen szerepelt benne a Paula és Paulina világhírű színésznője, Gabriela Spanic is.

Viszont hamar kiderült, hogy nem minden szereplő mosolya volt őszinte az adásokban, ugyanis rengeteg feszültség nehezítette meg a produkciót a háttérben: Horváth Tamás például az egyik próbán rosszul lett és kórházba kellett szállítani, a doktora pedig két hét pihenőt javasolt neki – de az énekes hiába próbált akkor megegyezni a TV2-vel, végül élő adásban tudta meg, hogy kizárták a versenyből, ez pedig nagyon szíven ütötte őt, és a jelek szerint azóta sem ápol túlzottan jó kapcsolatot a csatornával.

Most kiderült, hogy közel sincs vége a történetnek, hiszen Horváth Tamás jelenleg is tárgyal a TV2-vel a Dancing with the Starsért járó fizetése miatt.

„Bár bíróságra akart menni, úgy tudom, végül nem indított pert Tamás. Nyolcmillió forintot követelt, ami részben a gázsija, részben pedig az útiköltség. Úgy gondolta, bár idő előtt véget ért számára a verseny, ez a pénz megilleti őt. Annak a hátterében, hogy végül nem perel, két dolog állhat. Vagy békésen szeretné rendezni a konfliktust a csatornával, vagy talán belátta, hogy idővel jó lenne visszatérni a képernyőre, és ezért akár a gázsija egy részéről is lemondana. Most megy az egyezkedés a csatornával, akiknek korábban az volt a problémájuk, hogy Tomi szerződést szegett, hiszen nem teljesítette, amit írásban vállalt”

– árulta el a Blikknek Horváth Tamás egyik közeli barátja.

Az énekes nem kívánt nyilatkozni az ügyben, de annyit elárult, hogy valóban folyamatban vannak a tárgyalások a TV2-vel, a csatorna pedig nem kommentálja nyilvánosan az üzleti partnereikkel való viszonyát és ügyeit.

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás