promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Megtörte a csendet Britney Spears - Bevallotta, hogy hazudott
Borítókép:  Profimedia
Színes
Kategória fejléc
Promotions
Megosztás
Másolás

Megdöbbentő titkokat árult el Britney Spears a gyámság alatt töltött éveiről.

Folyamatosan hazudott rajongóinak az énekesnő. Nem mondott igazat, mikor azt állította jól van. Britney Spears depressziós és dühös. A popsztár 13 éve él konzervatóriumban, mostani nyilvános beszédében pedig hangsúlyozta semmi másra nem vágyik, mint, hogy ennek az időszaknak vége legyen.

Az énekesnő őszintén vallott arról, hogy nem engedték orvoshoz, hogy gyermeket vállaljon vagy, hogy egyáltalán képes legyen az önálló életre.

A nagy vallomással a célja az volt, hogy az egész világ megismerje a történetét.

A több mint 10 éve gyámság alá került hírességet nem csak személyi szabadságától, saját döntések meghozatalától fosztották meg, de közel 60 millió dolláros vagyona is gondnokai, elsősorban apja, Jamie Spears kezébe került.

A "Toxic" énekesnője nem sokszor nyilvánult meg a témában korábban, általában ügyvédjén keresztül üzent. Novemberben állítólag a férfin keresztül azt mondta a bírónak, hogy "fél az apjától." A The New York Times napokban közzétett jelentése szerint az énekesnő 2014 óta küzd azok ellen, akik elnyomják.

Spears kisasszony néhány napja közösségi oldalára feltöltött egy igen érdekes videót, ám a kommentek még érdekesebbek. Sokan arra buzdítják az énekesnőt, hogy beszéljen minél hangosabban, és mondja el az igazságot.

Britneyre azóta irányul ekkora figyelem, amióta egy dokumentumfilm-sorozat megjelent és a rajongók elindították 2019-ben a #FreeBritney mozgalmat.

Az énekesnő egyre több követője emeli fel szavát az elnyomás ellen. Kíváncsian várjuk, mi lesz az ügy további folytatása.

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás