promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Harrison Ford megsérült az Indiana Jones 5. forgatásán
Borítókép:  Harrison Ford/Profimedia
Színes
Kategória fejléc
Megosztás
Másolás

Még Indiana Jones is hajlamos a zúzódásokra és sérülésekre: Harrison Ford az Indiana Jones 5. forgatásán szenvedett vállsérülést, emiatt pedig a színésznek szünetet kell tartania a forgatáson.

Addig is James Mangold rendező Ford nélkül folytatja a forgatást - olvashatjuk a theGeek oldalán.

„Harrison Ford egy harcjelenet próbája során sérülést szenvedett a vállát érintően."

- áll a Disney szóvivőjének közleményében.

„A forgatás folytatódik, amíg a megfelelő kezelési módot kiértékelik, és a forgatási menetrendet szükség szerint átalakítják a következő hetekben"

Ford sérülésének mértéke nem ismert, bár aligha ez az első eset, hogy filmforgatás közben megsérült. Korábban Ford súlyos hátsérülést szenvedett az Indiana Jones és a végzet temploma forgatásán, és lábsérülést szenvedett a Star Wars: Az ébredő Erő forgatásán.

Érdekes sztori még, hogy Az elveszett frigyláda fosztogatói legendás jelenetét, amelyben Indiana Jones szemben áll egy elszánt kardforgatóval és Indy egy laza mozdulattal lelövi, azért alakították így ki, mert Harrison Fordnak ételmérgezés miatt erős hascsikarása volt.  

Az Indiana Jones 5. forgatása a hónap elején kezdődött meg az Egyesült Királyságban. A folytatás cselekményének részleteit még nem jelentették be, de a 78 éves Ford újra eljátssza ikonikus szerepét, mint a Fedora-t viselő, kardforgató régész. A legújabb részben Phoebe Waller-Bridge és Mads Mikkelsen lesz a társszereplő.

Az Indiana Jones 5-öt többször is elhalasztották, és jelenleg a tervek szerint 2022. július 29-én kerül a mozikba - majdnem 15 évvel a legutóbbi rész, a 2008-as Indiana Jones és a kristálykoponya királysága után, és több mint négy évtizeddel az első rész, az 1981-es Az elveszett frigyláda fosztogatói után.

Steven Spielberg, aki a franchise első négy filmjét rendezte, eredetileg az Indiana Jones 5. rendezője lett volna. Ő azonban 2020-ban átadta a gyeplőt Mangoldnak, akinek nevéhez többek között Az aszfalt királyai és a Logan is fűződik. Spielberg várhatóan producerként továbbra is részt vesz a munkában, míg George Lucas, aki Spielberggel közösen alkotta meg az Indiana Jones-t, hivatalosan nem vesz részt az Indy 5-ben.

(theGeek)

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás