promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Na erre varrjál gombot! Joe Exotic még a börtönből is saját kannabisz biszniszét menedzseli!
Borítókép:  Joe Exotic/Profimedia
Színes
Kategória fejléc
Megosztás
Másolás

Joe Exotic új vállalkozást indított, ami jó kedvre derítheti - saját kannabisz-vonalat indít, miközben a börtönbüntetését tölti a szövetségi börtönben.

A "Tiger King" sztárja tavaly júliusban találta ki az ötletet, és a kerekek azóta is mozgásban vannak. Ügyvédje, Brad Small a TMZ-nek elmondta, hogy Joe a Tango Hotel Charlie Group, LLC-vel és a Cannaxxs LTD-vel közösen fogja elindítani a Joe Exotic Cannabis-t.

Állítólag Joe közvetlenül részt vett a bizniszben az ügyvédjével folytatott hívások és e-mailek révén. Az üzlet magában foglalja, hogy a különböző cégek kifizetik a pénzt, és Joe nevét a termékekhez csatolják.

Small elmondta, hogy a termékek között kannabisz alapú ehető ételek is szerepelnek, és Kalifornia, Colorado és Oklahoma területén lévő gyógyszertárakban fogják értékesíteni őket. Míg Kaliforniában és Coloradóban legális a rekreációs célú THC, addig Joe régi lakhelyén, OK-ban csak a gyógyászati célúak kóserek.

Állítólag, Joe részben azért csinálja ezt, hogy segítsen azoknak az embereknek, akiknek kannabiszra van szükségük a különböző betegségek okozta fájdalmaik enyhítésére.

Small szerint a piacra dobás heteken belül megtörténik, és Joe nyereségének egy részét a fogságban tartott tigrisek gondozására fordítja. Joe egyébként elmondta, hogy a Netflix "Tiger King" című doku-sorozatának megjelenése óta eltelt egy évben az élete maga volt a pokol.

Az új bevételi forrás fellendülést hozhat számára.

A Joe Exotic-ról készült Netflix-sorozat trailerét itt láthatják:

(TMZ)

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás