promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Kelemen Anna belenyomta az egész ország arcába a tökéletes popsiját – fotók
Borítókép:  Kelemen Anna / youtube.com/KELEMEN ANNA OFFICIAL (screenshot)
Színes
Kategória fejléc
Promotions
Megosztás
Másolás

Kelemen Anna továbbra sem tartozik a szégyenlősebb celebek közé, hiszen legújabb képén akkorát pucsít egy falatnyi ruhában, hogy az valami hihetetlen.

Az egykori Playmate, Kelemen Anna határozottan érdekes tartalmakat szokott megosztani Instagramon, hiszen megesik, hogy anyaszült meztelenül emlékeztet minket a hidratálás fontosságára, esetleg az orosz vakcinát népszerűsíti a melleit kidobva, vagy csak nemes egyszerűséggel aprócska fehérneműben szexizik egyet, hogy a követőinek boldogságot okozzon.

Kelemen Anna most is kitett magáért, hiszen egy szinte átlátszó szettben nyomta ki a popsiját a kamerának (ezzel nem kis izgalmat okozva a rajongóknak), majd pozíciót váltott, és szexistennőként üdvözölte a profiljára tévedő kalandorokat, akik biztos, hogy megpihentek egy időre a tábortűz mellett a vadító fotók láttán.

Annácska mindig tudja, hogy mi kell a népnek, hiszen néhol még az egészen különlegesnek nevezhető gondolatait is pikáns anyagokkal demonstrálja annak érdekében, hogy biztosítsa magának a közönség osztatlan figyelmét, amit szerencsére általában meg is kap – bár valljuk be, ilyen posztok után ez nem meglepő.

Itt lehet megnézni Kelemen Anna dögös képeit – persze csak saját felelősségre:

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás