promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
A gyermekvállalás megmenthet egy rossz kapcsolatot? Lékai-Kiss Ramóna megválaszolta a nagy kérdést!
Borítókép:  Lékai-Kiss Ramóna / TV2.hu
Színes
Kategória fejléc
Megosztás
Másolás

Lékai-Kiss Ramóna elárulta a véleményét arról, hogy vajon egy közös gyermek képes-e megmenteni egy problémás párkapcsolatot.

A Barátok közt egykori színésznője, Lékai-Kiss Ramóna pár hónapja átigazolt az RTL Klubtól a TV2-höz, ahol nagy sikerrel vezette a Dancing with the Stars című műsort, és úgy tűnik, hogy nincs megállás, ugyanis hamarosan a Ninja Warriorban és a Mintaapák harmadik évadában is láthatjuk őt a csatornán.

Lékai-Kiss Ramóna nemrég közös interjút adott férjével, Lékai Métával, akivel egy közös gyermeket nevelnek, és elég komoly párkapcsolati témák is szóba kerültek, így egyebek között az is, hogy vajon képes-e megmenteni egy rosszul működő, vagy ellaposodott kapcsolatot a gyermekáldás.

„Nem értjük Mátéval azokat a párokat, akik azt hiszik, hogy a gyermekük születése mentheti meg a kapcsolatukat. Én ezt nem tudom elképzelni, ha nem szereted nagyon a társadat, egy gyermek érkezése nem fogja megoldani a dolgokat. Óriási szeretet és elfogadás kell egymás iránt, hiszen sokkal feszültebb, fáradtabb vagy, miközben egy csoda történik. Megváltozik minden, már nem ketten vagytok, hogy csak úgy összebújtok, megnéztek egy romantikus filmet, elutaztok két napra, még keményebb meló, hogy a kapcsolat megőrizze a varázsát”

– árulta el Lékai-Kiss Ramóna a Glamournak.

Úgy látszik, hogy a híresség szerint nem egy közös gyermek a válasz egy kapcsolat problémáira, és ezzel a véleménnyel valószínűleg rengetegen egyet tudnak érteni, hiszen az egész családnak az a jó, ha alapból is megvan a szerető, megértő, törődő környezet.

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás