promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Rács mögé került: terhesfotó buktatta le a négyesikreket váró nőt
Borítókép:  Profimedia
Színes
Kategória fejléc
Megosztás
Másolás

A négyesikreket váró, 26 éves nő a terhes hasáról készült fotóval akarta elhallgattatni a gyűlölködőket a közösségi médián. A fotó napokig szinte észrevétlen maradt. Egészen addig, amíg valaki alaposabban meg nem nézte.

Az Észak-Karolinában élő Natasha Kirkland azért készítette el a fotót, mert néhányan megkérdőjelezték, hogy valóban terhes, ez pedig nem tetszett neki. Hogy elhallgattassa a kétkedőket, úgy döntött, posztol egy képet növekvőben lévő pocakjáról. 

A nő felhúzott pólóval, büszkén mutatta meg 20 hetes terheshasát a kamerának. A fotót azonban valószínűleg annyira sietősen posztolta, hogy nem nézte meg alaposabban, mi van a háttérben. Ez nagy hiba volt.


Forrás: Natasha Kirkland / Facebook

Végül sokkal többet mutatott meg, mint amit eredetileg tervezett. 

Natasha kezdetben nem sok figyelmet kapott az új fényképpel – a fotó gyakorlatilag észrevétlen maradt, leszámítva két felhasználó megjegyzését, akik közül az egyik mindössze annyit jegyzett meg, hogy „a leendő anya igen szexin néz ki.”

Nem sokkal később azonban egy figyelmesebb közösségi média felhasználó különös részleteket vett észre.

A nő három nappal a kép közzététele után börtönbe került.

Ha figyelmesen megnézzük a fotót, láthatjuk, a háttérben egy szék áll, amelyen valaki jól láthatóan kábítószert, kanalat és fecskendőket hagyott. De volt ennél is durvább! A kismama még csak le sem tagadhatja, hogy az illegális szerek az ő tulajdonában vannak, mivel a felső karján egy gumiszalag (lekötés) látható, amelyet az intravénás drogfogyasztók arra használnak, hogy könnyebben megtalálják a karon lévő ereket, amelybe a kábítószert fecskendezeik.


Forrás: Natasha Kirkland / Facebook

Teljesen nyilvánvaló tehát, hogy Natasha éppen belőtte, vagy készült belőni magát.

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás