promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
„Elb*sztuk” - forgatáson kívül balhéztak össze az Exatlonosok
Borítókép:  TV2 Play
Színes
Kategória fejléc
Megosztás
Másolás

Előkerült egy forgatáson kívüli felvétel, ami végre megmutatja az Exatlon Hungary versenyzőinek igazi arcát.

Egyik napról a másikra elkezdtek megszaporodni a forgatáson kívüli felvételek az Exatlon Hungary-ből, amelyet telepített kamerák rögzítettek a versenyzőkről. Korábban többször is megemlítettük, hogy ebben a műsorban nincsenek telepített kamerák, ezért sokan kíváncsiak lennének arra, hogy a játékosok hogyan viselkednek, miről beszélgetnek, ha a forgató stáb már nincsen ott velük.

Úgy tűnik, a produkció mégis használ telepített kamerákat, amelyekkel valószínűleg szemmel tartják a játékosokat, hogy akkor is tartják-e magukat a szerződéseikben megfogalmazottakhoz, mikor a rendező, az operatőrök, és a stáb többi tagja már nem figyelik őket. De ahogy a Big Brother-ben is mindent látott a Nagy Testvér, ezek szerint az Exatlon Hungary-ben sem marad semmi titokban.

A legutóbbi Végjáték után, amit a Bajnokok veszítettek el, egy kemény szóváltás volt Jósa Dani és Virág András között, amit a Villa rejtett kamerái örökítettek meg. Azt valószínűleg a versenyzők tudják, hogy be vannak kamerázva, de azt már nem biztos, hogy melyik beszélgetéseik kerülnek ki a műsor hivatalos oldalára az Adásból kimaradt-szekcióba.

Így lehet az, hogy a versenyzők is sokkal őszintébben, nyíltabban, és kötetlenebbül beszélgetnek egymással. Jelen esetben oda-vissza röpködnek a káromkodások, és nem csak azok kerülnek szóba, amit a szerkesztők megkövetelnek az exatlonistáktól. Mondhatjuk, hogy ezeken a felvételeken keresztül láthatjuk az Exatlon Hungary ismeretlen oldalát, amikor a játékosok az igazi arcukat mutatják.

András és Dani durva szóváltását alább nézhetitek meg.

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás