promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Elizabeth Hurley 55 évesen olyan vadító alakot villantott, hogy a fél internet róla beszél – fotó
Borítókép:  Profimedia
Színes
Kategória fejléc
Promotions
Megosztás
Másolás

Az Austin Powers-széria sztárja, Elizabeth Hurley megint egy brutálszexi képet rakott ki magáról, amin bikiniben mutatja meg az ellenállhatatlan testét.

Egyszerűen lehetetlen elhinni, hogy A bájkeverő, a Pereld a nőt! és az Austin Powers-filmek gyönyörű színésznője, Elizabeth Hurley már 55 éves. Sőt, gyakorlatilag heteken belül 56 lesz, de ez egyáltalán nem látszik rajta, szóval vagy eladta a lelkét, hogy örökké fiatalnak és szexinek tűnjön, vagy nem tudjuk, hogy mi a titka, de az biztos, hogy ő a világ egyik legszebb nője.

Elizabeth Hurley rendszeresen csábító képekkel ajándékozza meg a követőit, és ez szerencsére most is így van, ugyanis egy olyan bikinis fotót rakott ki magáról, amin éppen a parton ugrik egy nagyot, miközben majdnem elszabadulnak a hatalmas mellei – ráadásul megcsodálhatjuk a tökéletes alakját is, szóval nem lehet okunk panaszra.

A dögös poszt rögtön nagy port kavart, hiszen az emberek tényleg képtelenek feldolgozni, hogy Elizabeth Hurley ennyire fiatalos és lehengerlő 55 évesen. Sőt, még a Melrose Place egykori sztárja, Lisa Rinna is odaírta a képhez, hogy „TEESSSTTTT”, szóval őt is letaglózta a kollégájának megkérdőjelezhetetlen szépsége.

Itt lehet megnézni Elizabeth Hurley szexizését:

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás