promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Palvin Barbi nagyon kiakasztotta az embereket, pedig csak jót akart
Borítókép:  Palvin Barbi / Profimedia
Színes
Kategória fejléc
Megosztás
Másolás

Palvin Barbi legújabb posztja nagy botrányt kavart, ugyanis egy olyan nyereményjátékra csábította szexi képekkel az embereket, ami sokak szerint átverés.

Rengetegen tartják Palvin Barbit a világ egyik legszebb emberének, így nem véletlen, hogy hatalmas márkák foglalkoztatják modellként és reklámarcként az utóbbi években. Sőt, nemrég a Giorgio Armani legújabb beauty termékét is vele népszerűsítették, éppen ezért olyan furcsa a legutóbbi posztja, ami sokaknál kiverte a biztosítékot, ráadásul még a hűséges rajongói is hangot adtak a csalódásuknak.

Palvin Barbi pár dögös fotóval próbálta nyereményjátékra invitálni a követőit, aminek keretein belül egyebek között PlayStation 5-öt, iPhone 12-t és még Louis Vuitton táskát is kaphatnak a szerencsések, akiknek csupán annyi a dolguk, hogy bekövetnek egy oldalt és az általa követett profilokat, majd kommentben tagelnek három embert a poszt alatt – de vannak, akik szerint ez egy ócska, átlátszó átverés, emiatt pedig gyorsan megingott a bizalmuk a modellben.

Egyesek azt írták, hogy ez első ránézésre olyan, mint egy tipikus internetes csalás, és nem is értik, hogyan adhatta ehhez Palvin Barbara a nevét. Még a saját rajongói oldalai közül is többen megjegyezték, hogy nagyon szeretik őt, de ezt így nem kellett volna, mivel rettenetesen ciki, és csak C-kategóriás celebekre jellemző az ilyesmi – szóval ennél jóval többet vártak tőle.

Persze akadt olyan is, aki nagyon örült a lehetőségnek, hiszen tényleg értékes nyereményekről van szó, akármennyire is furcsa az összkép. Palvin Barbi valószínűleg csak jót akart azzal, hogy megadta a lehetőséget a követőinek egy kis játékra, de végül hőzöngés és vádaskodás lett belőle, szóval lehet, hogy legközelebb kétszer is átgondolja majd, milyen promóciókat vállal, nehogy komolyan csorbuljon a hírneve.

Itt látható az említett poszt:

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás