promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Durva válás: a férfi feleségül vette a szexbabáját, sajnos azonban megromlott a házasságuk
Borítókép:  Yuri Tolochko / Instagram
Színes
Kategória fejléc
Megosztás
Másolás

Jurij Tolochko testépítőnek durván indult a 2021-es év: elváltak a feleségével. Néhány nappal karácsony előtt Tolochko arról mesélt, hogy a felesége megtört. No nem a házasság nehézségeibe rokkant bele a hölgy, hanem szó szerint: Margó eltörött.

Az ellentmondásos sportember 2020-ban került be először a hírekbe, miután egy furcsa esküvői ceremónia keretében feleségül vette Margó nevű szexbabáját. Margó azonban megsérült, így a férfinak el kellett küldenie javításra. Sajnos a kapcsolatuk azonban nem élte túl a távolságot, így válás lett a vége. 

A kazahsztáni esküvőn, amely a helyi törvények szerint teljesen legális volt, rengeteg rokon és barát vett részt: Tolochko és felesége, Margó még egy romantikus táncot is lejtettek a táncparketten.

A testépítő Instagram-követői valósággal elhalmozták a boldog párt gratulációikkal, néhányan azonban nem voltak annyira lenyűgözve az esküvőtől.

„Nagyon sajnállak téged. Atya ég, ez rettenetesen szomorú!”

– írta egy követő.

„A pároknak kevesebbet kellene beszélgetniük, és több testiségre lenne szükségük” 

– írta Tolochko az esküvő után, aki azt állítja, hogy Margóval egy szórakozóhelyen ismerkedett meg. 

A férfi egyébként gyakran tett fel képeket a kapcsolatuk pillanatairól a közösségi oldalain. Sajnos azonban, mint oly sok másik, ez a házasság is szétválással végződött, Margó ugyanis eltörött, a kapcsolatuk pedig nem bírta ki a hosszú távollétet. 

Tolochko azonban – aki egyébként pánszexuálisnak tartja magát, már tovább is lépett: legújabb tervei között szerepel, hogy egy egész háremet invitáljon meg az otthonába, férfiakat és nőket egyaránt. 

„A pánszexuális emberek sokszor genderblindként azonosítják magukat (vagyis figyelmen kívül hagyják az ember nemét, úgymond »vakok« ezzel kapcsolatban), ezért úgy gondolják, valakinek a biológiai és társadalmi neme nem mond semmit arról, hogy fognak-e az illetőhöz vonzódni. Mivel a pánszexuális emberek gyakran nyitottak az azokkal az emberekkel való kapcsolatra, akiket nem lehet szigorúan véve férfiként vagy nőként azonosítani, és a pánszexualitás ezáltal elveti a nemek bináris felosztását, a pánszexualitás gyakran kifejezőbb fogalom, mint a biszexualitás.”

– olvasható a definíció a Wikipédia oldalán. 

„Szeretek háremet tartani. Olyan sok szín és érzelem együtt! Szeretem külön-külön és együtt is élvezni őket” 

– nyilatkozta a férfi The Daily Starnak.

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás