promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Anthony Hopkins az Oscar-győzelem után még Salma Hayeket is táncra tudta csábítani – videó
Borítókép:  Anthony Hopkins / Profimedia
Színes
Kategória fejléc
Megosztás
Másolás

Anthony Hopkins nemrég Oscar-díjat kapott a The Father című filmben nyújtott alakításáért, majd Salma Hayekkel és egy közös tánccal ünnepelte meg a sikert.

Anthony Hopkins a 93. Oscar-gálán történelmet írt, ugyanis 83 évesen bezsebelte élete második Oscar-díját, ezzel pedig ő lett a legidősebb nyertes a ceremónia történetében. A The Father című drámában elképesztő munkát végez a színész, mégis sokan felháborodtak, hogy nem a szintén jelölt, tavaly tragikus hirtelenséggel elhunyt Chadwick Bosemannek ítélték a díjat.

Anthony Hopkins nagyon örül a győzelmének, ráadásul az egész szakma őt ünnepli, és még Salma Hayekkel is összejöttek egy kicsit, hogy együtt vigadjanak. Erről videó is készült, amin a színész megbabonázó táncmozdulatokkal araszolgat, miközben a lelkünkbe néz és valamilyen finom falatot rágcsálgat, majd Salma Hayek is csatlakozik hozzá, és egy nagy öleléssel zárják a rögtönzött produkciót.

Ebből is látszik, hogy Anthony Hopkins 83 esztendősen is olyan karizmatikus, hogy még a világ egyik legszebb színésznője, Salma Hayek sem tud ellenállni neki.

Így kommentálta a legendás színész az együtt töltött napot:

„Köszönöm királynő a szeretetet és a nevetést. Egy emlékezetes, csodálatos nap volt.”

Itt lehet megnézni a mókás videót, amin Anthony Hopkins és Salma Hayek táncolnak:

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás