promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Szakított pasijával az Exatlon Hungary bombázója
Borítókép:  Pap Dorci / TV2
Színes
Kategória fejléc
Promotions
Megosztás
Másolás

Több hónapnyi együttlét után szakított az Exatlon Hungary második szériájából ismert Pap Dorci és szerelme, Yilmaz Ümit Can.

A gyönyörű Pap Dorci volt a TV2-n futó Exatlon Hungary második évadának egyik legmegosztóbb versenyzője, hiszen sokan utálták őt a különböző dolgai miatt, de végül mégis a második helyig jutott.

Tavaly Dominikán rátalált Pap Dorcira a szerelem Yilmaz Ümit Can személyében, akivel utána össze is költöztek, de nemrég valamiért eltűntek a közös képeik Instagramról. A rajongók nagyon aggódtak amiatt, hogy szakítottak, ezért megkérdezték, hogy mi a helyzet velük, a válasz pedig sokakat elszomorított.

„Az utóbbi időben nagyon sok ilyen kérdés érkezett, és igen, jól éreztétek, hogy valami nincs rendben! Cannal nagyon elcsúszott kettőnk közt a dolog... Nincs harmadik személy, ezt mindenképp szeretném kiemelni, egyszerűen csak nagyon különbözünk, és nem úgy alakultak a dolgok, ahogyan szerettük volna, ezért külön utakon folytatjuk az életünket!”

osztotta meg követőivel Pap Dorci.

Az egykori Kihívó úgy érezte, hogy muszáj valamit mondania ezzel kapcsolatban a követőinek, akármennyire is nehéz a téma. Pap Dorci ezek után mindenkit megkért arra, hogy többé ne kérdezősködjenek a szakításról, mert nem szeretne róla beszélni, ez pedig teljes mértékben érthető, hiszen elég sokáig voltak együtt Yilmaz Ümit Cannal, így valószínűleg még nem zárta le teljesen magában a dolgot.

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás