promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
„Elválaszthatatlanok vagyunk” - Survivor Anita felhőtlenül boldog új szerelmével
Borítókép:  Panyik Anita
Színes
Kategória fejléc
Megosztás
Másolás

Panyik Anita végre megmutatta új szerelmét, aki nem más, mint Survivor Tomi.

Panyik Anita számos televíziós műsorban szerepelt már: a Love Bistróban, A Konyhafőnök VIP-ben, és a Survivor-ben. A gyönyörű ügyvédnő a kaland reality 2. évadában látta meg Tomit, akit nagyon szimpatikusnak talált.

Anita beszámolt nekünk arról, hogy hogyan ismerkedtek össze szerelmével.

„Tomival mind a ketten egy túlélő műsor szereplői voltunk. A 2. évadot nyomon követtem, ahol feltűnt nekem. Egy élő adásban szóba is hoztam egyszer, és miután erről tudomást szerzett, megkeresett engem. 3 évig kerülgettük egymást, hiszen a felfogásunk és az érdeklődési körünk is hasonló. Tavaly nagyon nehéz időszakon mentem keresztül, és idén úgy döntöttem, hogy minden hétvégét túrázással töltök, amivel a lelkemet tudtam gyógyítani. Tomi év elején rám írt, hogy elmegyünk-e kettesben túrázni, mire én csak annyit válaszoltam, hogy "mikor indulunk?". Azóta elválaszthatatlanok vagyunk”

És valóban. Anita és Tomi azóta boldog párkapcsolatban élnek, és ahogy azt a Survivor egykori szereplője elmondta, még a Covid sem tudta elválasztani őket; pedig megpróbálta.

„A súlyos lefolyású covid megpróbált közénk állni, mivel Tomi 12 napra intenzív osztályra került, de mi ezt is legyőztük, és csak még inkább rájöttünk, hogy elválaszthatatlanok vagyunk. Túrázunk, motorozunk, soha nem voltunk még ilyen boldogok. Igaz, van köztünk korkülönbség, de a mai világban ez már nem számít”

Anita nemrég posztolta ki életük első közös képét, amivel köszönetet mondott szerelmének, hogy boldoggá teszi őt minden nap, és természetesen Istennek és a Szolnoki Covid Intenzív Osztály dolgozóinak is hálás köszönetét nyilvánította ki, amiért visszaadták neki Tomit.

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás