promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Opitz Barbi olyan hatalmas dekoltázst villantott, mint még soha – fotó
Borítókép:  Opitz Barbi / Profimedia
Színes
Kategória fejléc
Promotions
Megosztás
Másolás

Opitz Barbi az óriási melleivel reklámoz fogfehérítőt, miközben olyan szexi dekoltázst villant, hogy alig kapunk levegőt.

Elég izgalmas hónapokon van túl az ország egyik legkülönlegesebb, legdögösebb énekesnője, Opitz Barbi, hiszen nemrég megjelent a „Kinn az utcán” című dala, amit már több mint 339 ezren hallgattak meg YouTube-on, illetve egy meztelen kép is terjedt róla a neten, de hamar kiderült, hogy csak aljas átverésről van szó, és az intim fotó sokak bánatára hamis volt.

Opitz Barbi egyenesen megvadítja a követőit a szexi képeivel, most pedig arra használta fel a szexepiljét, hogy fogfehérítőt reklámozzon: aprócska topban, gigantikus dekoltázst villantva ajánlja nekünk a terméket, amit lehet, hogy csak a huszadik megtekintés után veszünk észre a kezében, annyira észveszejtő a melleinek látványa.

Mondani sem kell, hogy a kommentszekció tele van olyan hozzászólásokkal, amik Opitz Barbi kebleit dicsérik (van, hogy eléggé szexuálisan túlfűtött módon), és nem sok szó esik a fogfehérítőről, vagy a gyönyörű mosolyáról. Eddig már több mint 15 ezren kedvelték a fotókat, szóval bevált a híresség reklámfogása, amit itt lehet megnézni – de vigyázat, tényleg elég forró:

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás