promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Varga Viktor saját magát látja Tóth Andiban, ennek örömére közös dalba kezdtek
Borítókép:  Profimedia
Színes
Kategória fejléc
Promotions
Megosztás
Másolás

A két megosztó személyiségű énekes, Varga Viktor és Tóth Andi úgy döntött, hogy összeállnak egy közös számra.

Varga Viktor és Tóth Andi külön-külön is meglehetősen érdekes személyiségek, ezúttal pedig úgy döntöttek, összeállnak és egy közös számmal szórakoztatják a közönséget.

Viktor a Bors-nak adott interjúban mesélt arról, hogy mennyire egyformák Andival. Az énekes már korábban átesett azon, amin most Andi, így több hasznos tanáccsal is ellátta az X-faktor felfedezettjét. 

„Andi pont ugyanúgy, ugyanazon megy keresztül, amin én tíz éve. Sok ember kiakad az olyasfajta szabadságon, amit ő és én – sok más művésszel együtt – megélünk és ezt nehéz kezelni. Rengeteg munkám van abban, hogy helyén tudjam kezelni a kritikát, a bántásokat, hogy a negatív hatások ellenére a pozitívra tudjak koncentrálni, és leperegjen a rossz”

– mondta Varga Viktor, aki azt is elárulta, hogy milyen kapcsolat alakult ki közte és az énekesnő között az elmúlt időszakban. 

Azt gondolom, Radics Gigi és Tóth Andi a két legjobb, legtehetségesebb énekesnő, így esett a választásom Andira. Először csak nézegettem a közösségi oldalát, tetszett, ahogy énekel, de a személyisége is. Vad, impulzív. A női megfelelőmet látom benne és ez megfogott.”

A két megosztó személyiségű énekes gőzerővel dolgozik az új dalon, amely Az utcán címet kapta. 

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás