promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Demcsák Zsuzsa 42 évesen ismét gyermeket vállalna?
Borítókép:  Krishan Dangwal és Demcsák Zsuzsa / Profimedia
Színes
Kategória fejléc
Promotions
Megosztás
Másolás

Demcsák Zsuzsa mindenkit meglepett a Brékingben, mikor elárulta: nem zárkózik el attól, hogy még egyszer szüljön.

A Life TV-n futó Bréking című műsorban arról beszélgettek a műsorvezetők és a vendégek, hogy vajon mi az ideális életkor egy nő számára, hogy gyermeket szüljön. Miután Horváth Éva is megosztotta a gondolatait a témával kapcsolatban, Demcsák Zsuzsa egészen meglepő kijelentést tett, ami alapján könnyen lehet, hogy titokban nagy terveik vannak a férjével.

„Életem legnagyobb dolga az, hogy 25 és 26 évesen szültem. Az, hogy itt vagyok 42 évesen és gyakorlatilag felnőttként tudok beszélgetni a kamaszgyerekeimmel és együtt vagyunk, ez is egy csoda. Mint ahogy attól sem zárkózom el, hogy esetleg még egyszer szüljek. Én nem látok ebben ilyen életkori határokat”

– mondta Demcsák Zsuzsa.

A híresség és a szerelme, Krishan Dangwal nagyjából egy évvel ezelőtt mondták ki a boldogító igent Magyarországon (miután Indiában már összeházasodtak), és valószínűleg nagyon boldogok együtt, hiszen különben nem beszélt volna ilyen nyíltan egy újabb gyermekvállalásról. Demcsák Zsuzsa már hónapokkal ezelőtt is pozitívan állt a témához, és úgy látszik, hogy azóta is a fejében van, szóval benne van a pakliban, hogy a közeljövőben gyarapodhat a család.

Itt lehet megtekinteni egy részletet a Brékingből:

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás