promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Survivor: Gáspár Evelin és Járai Máté is bezabáltak az éhezés előtt – videó
Borítókép:  Gáspár Evelin és Járai Máté / RTL Magyarország
Színes
Kategória fejléc
Megosztás
Másolás

Hamarosan indul a Survivor legújabb évada, amiben a civil versenyzők mellett most olyan hírességek is szerepelni fognak, mint például Gáspár Evelin, Járai Máté vagy Kabát Péter.

Sokan tartják a Survivort a világ egyik legkeményebb reality műsorának, hiszen itt a szereplők esetenként tényleg éheznek, és olyan dolgokat kell csinálniuk, amiktől másoknak felfordul a gyomruk. A rajongók örülhetnek, ugyanis az RTL Magyarország tájékoztatása szerint idén jön az új évad, ráadásul most a civil játékosok celebekkel fognak versenyezni, és nem akárkiket sikerült meggyőzniük a készítőknek.

A Survivor legújabb szezonjában Győzike lánya, Gáspár Evelin; a Reggeli műsorvezetője, Járai Máté; a Nyerő párosból ismert Kabát Péter; Yvonne Dederick lánya, Catherine Dederick; a VV10 versenyzője, Filipánics Bálint; a Barátok közt színésznője, Nagy Alex; szintén a Nyerő párosban szereplő Széphalmi Júlia; illetve a Házasodna a gazda 2019-es évadában látott Brindzik Zsolt fogják sanyargatni magukat a nézők legnagyobb csodálatára.

A műsorvezető az Éjjel-nappal Budapest szereplője, Joe lesz, aki saját maga is eltölt majd egy estét a vadonban, hogy próbára tegye a túlélési ösztöneit. A forgatás már ezerrel zajlik Dominikán, a szereplők közül pedig többen is belakmároztak a nagy éhezés előtt, hogy tartalékoljanak egy kicsit az ínséges időkre. Az biztos, hogy ismét rengeteg különlegességre számíthatunk, és a Fókusz riportja alapján a hírességek is érzik már a Survivor előtti izgalmat:

Úgy tűnik, hogy Járai Máté amúgy már egy ideje elkezdte felkészíteni a gyomrát még a bogaras falatokra is:

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás