promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Scherer Péter megmutatta, hogyan puskázott az egyetemen - videó
Borítókép:  RTL offical
Színes
Kategória fejléc
Megosztás
Másolás

A Nagy szám adásában Scherer Péter és Trokán Nóra énekelte el karrierje meghatározó dalát, és persze meséltek érdekes sztorikat az életükről. 

Scherer Péter egyetemi barátaival közösen látogatott vissza a BME-re, ahol számos vicces és érdekes sztorit is megosztottak a Nagy szám stábjával, akik a végén az éneklésbe is bekapcsolódtak.

Trokán Nóra is meghatódott, amikor visszalátogatott a Színház és Filmművészeti Egyetemre. Mesélt többek között Kecskeméten töltött színházi éveiről és családjával közösen idéztek fel néhány érdekes sztorit.

Scherer Péter Nagy száma, Cseh Tamás: Dal a ravaszdi Shakespeare Williamről című dala, aminek a végén a barátai is besegítettek.

Trokán Nóra élete nagy számát először édesanyjának énekelte el, ami nem más, mint Eponine dala a Nyomorultakból.

Kevesen tudják Scherer Péterről, hogy eredetileg nem is színész a végzettsége, hanem építőmérnök. A Nagy szám stábja éppen ezért a Műszaki Egyetem egyik épületénél találkozott vele és hét barátjával, akikkel együtt volt sorkatona és akikkel együtt végzett az egyetemen.

A színész bátyja hat évvel ezelőtt hunyt el autóbalesetben. Bár jó kapcsolat volt a két testvér között, a történtek fényében a színész úgy érzi, ma már máshogy csinálna dolgokat.

Vidámabb dolgokról is volt szó, például egy kis turpiságról. Scherer Péterrel és egykori diáktársaival a Műszaki Egyetem K épületében járt a Nagy szám stábja, ahol a csapat azt szimulálta: hogyan próbáltak meg puskázni egy-egy pót zh során.

Mucsi Zoltán és Scherer Péter azóta elválaszthatatlanok, amióta Jancsó Miklós felfedezte őket: onnantól kezdve ők lettek Kapa és Pepe. Ám a két színész között nemcsak munkakapcsolat van, hanem igazi jóbarátokká váltak az évek során.

Trokán Nóra életének fontos állomása volt, amikor 10 évvel ezelőtt együtt szerepeltek Caramellel egy műsorban. Igaz, hogy akkoriban sokan össze akarták őket boronálni, de mindig csak barátok voltak. Caramel azt sem zárja ki, hogy majd egy újabb duettet is készít Nórával.

Kevesen tudják, de Trokán Nóra nagy Backsreet Boys rajongó, olyannyira, hogy sokáig Nick Cartert hordta a kulcstartóján. De volt, hogy külföldi nyaralás közben botlott bele barátnőjével, Borbély Alexandrával egy szupersztár koncertjébe.

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás