promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Jess Glynne olyat mondott, amit nagyon nem kellett volna
Borítókép:  Profimedia
Színes
Kategória fejléc
Megosztás
Másolás

Az énekesnő a Twitter- és az Instagram fiókját is törölte, miután közösségi média platformjain elszaporodtak a trollok.

„Halj meg, ribanc!” 

– Ezt írták a sztárnak a zaklatói, miután egy podcast keretében az énekesnő transzfób kijelentéseket tett, amelyekért később nyilvánosan bocsánatot kért.

A bocsánatkérés azonban nem volt elég, a feldühödött trollok valóságos otsrom alá vették a Don't Be So Hard On Yourself énekesét, aki végső elkeseredésében törölte közösségi média profiljait.

„Borzalmas néhány hét telt el Jess számára. Rettentő feldúltnak érzi magát az egész helyzet miatt, és valóban úgy érezte, hogy a szökés egyetlen módja a fiókok törlése volt. Szomorú, mert nagyszerű online kapcsolatot ápolt arajongóival, ez azonban most tönkrement.” 

– árulta el egy sztárhoz közeli forrás.

Az ügy amiatt robbnt ki, hogy múlt hónapban Mo Gilligan podcastjában az énekesnő kimondta a „tranny” szót, amely az angol nyelvben egy becsmérlő kifejezésnek számít a transznemű, transzszexuális, transzvesztita személyekre nézve.

Az epizódot azóta törölték, a hír azonban vírusként terjedt szét a közösségi médiában, a dühös tiltakozók pedig addig bombázták rosszindulatú üzeneteikkel a sztárt, amíg végső elkeseredésében nem látott más kiutat, minthogy minden közösségi média felületről letörölje magát.

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás