promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Dwayne Johnsont porig alázta a 3 éves kislánya – videó
Borítókép:  Dwayne Johnson és Tiana Gia / Profimedia
Színes
Kategória fejléc
Megosztás
Másolás

Dwayne Johnson legkisebb lánya nemrég ünnepelte a 3. születésnapját, ennek örömére úgy megalázta az édesapját, ahogy csak lehet.

Dwayne Johnson hivatalosan is a világ legsikeresebb színésze, akinek az alkotásaira rengetegen kíváncsiak, lassan 230 millióan követik Instagramon, ráadásul most is fut az a sorozat, amit a gyerekkora ihletett. A Jumanji-széria sztárja már ezerrel készül az első szuperhősös filmjére, a Black Adamre, szóval úgy tűnik, hogy nincs oka panaszra, de a kislányának mégis sikerült mindössze egyetlen szóval letörnie a szarvait, miután édesapja feltette neki a nagy kérdést.

„- Ki a menőbb? Apuci, vagy...

- Aquaman”

– hangzott el a határozott válasz az éppen a 3. születésnapját ünneplő Tiana Gia szájából, ezzel pedig rögtön földbe is döngölte az apja büszkeségét, aki csak nevetve tudta elviselni a megaláztatást, és beismerni a vereséget.

A világsztár cuki lánya teljesen odavan a Jason Momoa által megtestesített Aquamanért, és ez abból is látszik, hogy az édesapjával lerajzoltatta a karaktert, hogy majd kitehesse a falra a képet. Végül akkora volt Dwayne Johnsonon a nyomás, hogy kénytelen volt felhívni Jason Momoát, és kért tőle egy szívességet:

Tiana Gia születésnapjára az tette fel a koronát, mikor maga Aquaman köszöntötte fel őt egy videóüzenet formájában, ami természetesen hatalmas boldogságot okozott, ezért pedig örökre hálás lesz Dwayne Johnson.

Itt lehet megtekinteni a pillanatot, amikor teljesen megalázzák Dwayne Johnsont:

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás