promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Alattomos összeesküvést sejtenek a rajongók Britney Spears videója mögött
Borítókép:  Profimedia
Színes
Kategória fejléc
Megosztás
Másolás

A popsztár a napokban közzétett egy videót az Instagramon, amelyben elmondja a rajongók, hogy jól van és több mint boldog – a kommentelők szerint azonban ez a videó is csak egy titkos segélykiáltás. 

Az elmúlt hónapokban az egész világ Britney Spears miatt aggódott, köszönhetően a Hulu és a New York Times közös produkciójának, a Framing Britney Spears című dokumentumfilmnek, amely egy új nézőpontból helyezi reflektorfénybe a popsztár karrierjének felemelkedését és életét, kitérve az énekesnő lelki összeomlására és az apja közötti pereskedésre is.

A dokumentumfilm többek között kínos részleteket tár fel arról, hogyan bánt Justin Timberlake, Britney édesapja, Jamie Spears és az egész média a popsztárral az évek során, minek köszönhetően jelenleg az egész világon tombol a #FreeBritney mozgalom, amely révén a rajongók azt szeretnék elérni, hogy a 39 éves popsztár végre felszabadulhasson apja gondnoksága alól, aki Britney első, 2008-as lelki összeomlása óta a nő ügyvédjével karöltve gyámkodik az énekesnő fölött. 

Spears a botrány kirobbanása óta már többször is utalt rá, hogy nem kell aggódni érte, minden rendben van vele, azonban nemrég egy egészen konkrét üzenetet fogalmazott meg egy Instagram videóban:

„Több, mint boldog vagyok.” 

– üzeni a popdíva a rajongóinak azt is hozzátéve, hogy jelenleg a szakmai életére is tud egy kis időt szakítani, miközben teljesen rendben van magával.

A rajongók azonban a videó közzététele óta azon zümmögnek, hogy Britney „jól vagyok” videója valójában csak egy újabb segélykiáltás, a videóban elmondottak pedig csak egy előre megírt forgatókönyv részei, miközben a színfalak mögött alattomos dolgok zajlanak.

Az énekesnőhöz közeli források azonban megerősítették, hogy Britney maga készítette a videót, ő vágta meg, és nem létezik semmiféle titkos, hosszabb verzió, amelyben feltárulna az igazság.

Britney csupán biztosítani szeretetett volna minden rajongót afelől, hogy minden rendben van vele, úgy tűnik azonban, hogy ezzel csak újabb összeesküvési hullámot indított el. 

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás