promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Hihetetlen: terhesen esett ismét teherbe egy angol nő
Borítókép:  Profimedia
Színes
Kategória fejléc
Megosztás
Másolás

Elképesztően különleges és ritka dolog történt egy anyukával, ugyanis egyszerre két babával volt terhes, akik hihetetlen módon nem ugyanakkor fogantak meg.

Az Angliában élő Rebecca Roberts és Rhys Weaver már egy éve próbálkoztak, hogy legyen gyermekük, mikor kiderült, hogy legnagyobb örömükre megfogant a pici Noah. A terhesség elején elvégezték az ilyenkor szükséges kivizsgálást, ami alapján szépen fejlődött a baba, majd a harmadik hónapnál megint átesett az anyuka egy ultrahangos vizsgálaton, aminek az eredménye enyhén szólva rendesen meglepett mindenkit.

Kiderült, hogy Rebecca ismét teherbe esett elvileg három héttel az első fogantatás után, ami állítólag olyan ritka és különleges történés, hogy eddig a világon kevesebb mint tíz ehhez hasonló dupla várandósságot, vagyis hivatalos nevén szuperfetációt jegyeztek fel.

A szülők is hihetetlennek találták a dolgot, de ettől függetlenül úgy érezték, hogy szinte megütötték a főnyereményt, bár eléggé aggódtak azért, nehogy bajuk legyen a piciknek.

A CNN cikke alapján a másodjára fogant gyermek, Rosalie ugyanúgy fejlődött, mint Noah, csak három hét lemaradással. A babák végül tavaly szeptemberben, császármetszés útján születtek meg. Noah mindössze három hetet töltött kórházban, Rosalie-t viszont csak 95 nap után engedték haza, mert jóval kisebb volt ikertestvérénél. Szerencsére mindketten jól vannak, bár Noah még mindig nagyobb, mint a húga, de szépen kommunikálnak egymással és boldogan élik az életüket a büszke, boldog szüleik mellett.

Íme a kis család:

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás