promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Rubint Réka: „rohadt sok meló van a házasságunkban”
Borítókép:  Profimedia
Színes
Kategória fejléc
Megosztás
Másolás

Rubint Réka az Élet&Stílus magazinnak adott interjújában őszintén vallott Schobert Norbival való házasságáról. 

Réka az interjúban elmesélte, hogy Norbit egyedülálló szülőként az édesanyja nevelte fel, ennek ellenére a fitnesz lady szerint anyósa rendkívül jó munkát végzett, ezt bizonyítja az a tisztelet és szeretet, amelyet elmondása szerint minden nap megkap a férjétől. 

„Minden nőnek ilyen férfit kívánok, a lányomnak is” 

– mondta Réka az interjúban kiemelve, hogy elsősorban nem a külsőségekre gondol, hanem arra a fajta stabilitásra, amely a kapcsolatukat jellemzi. Az üzletasszony azt is elárulta, hogy „rohadt sok” meló van abban, hogy a kapcsolatuk ilyen jól működik, mivel több komoly akadállyal is szembesültek a házasságuk során.

„Mikor megismertem a Norbit, rá egy évre kismama lettem. Megszületett Lara, majd rögtön 20 hónapra rá Norbika. A 20-as éveim elején nagyon nehéz volt mit kezdenem azzal a helyzettel, hogy ilyen gyorsan kétgyerekes anyuka lettem, miközben az egész ország megismert, és nem tudtam ugyanabban a ritmusban élni, mint korábban, hogy heti 40 erobik órát tartottam. [...] Norbi ezt nagyon élvezte, ő volt az, aki elment vadászni, hazahozta a mammutot, nekem ott voltak a gyerekek, és beálltunk erre a klasszik családi életre. Csak én nem voltam ebben boldog.”

Réka szerint a férfiak szeretik, ha a nő, amennyire lehet ki van szolgáltatva nekik, a feleknek viszont meg kell találniuk a középutat. Az üzletasszony kitért arra is az interjúban, hogy a férje – mivel édesapa nélkül nőtt fel – nem igazán tudta, milyen apának lenni, ami szintén komoly probléma volt a házasságuk során, legalábbis a kezdeti időszakban. 

„Amikor van három gyereked, és nem tudod, hogy mi az, hogy apa, az nagyon kemény.”

Réka elmondása szerint neki kellett megtanítania a fitneszgurut arra, hogy milyen apukának lenni, ami kemény feladat volt, visszatekintve viszont egyértelműen megérte a dolog. 

A teljes interjút az ÉletstilusMagazin oldalán lehet megtekinteni.

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás