Keresés

Elérhetőségek

Központi e-mail cím
info [kukac] promotions.hu

Szerkesztőségi e-mail cím
szerk [kukac] promotions.hu

Ügyvezető
maxi@promotions.hu

Programok beküldése
programok@promotions.hu

Döbbenetes változás: Palvin Barbi szinte felismerhetetlen az új fotóján

Döbbenetes változás: Palvin Barbi szinte felismerhetetlen az új fotóján

Színes

Döbbenetes változás: Palvin Barbi szinte felismerhetetlen az új fotóján

Színes

Promotions 14:14

Palvin Barbi kirakott magáról egy képet, amin hiába van nagyon szexi sminkben, mégis szinte alig lehet felismerni őt rajta.

Világhírű modellünk, Palvin Barbara azon szerencsések közé tartozik, akik egyszerűen mindig gyönyörűek. Akár sminkben, vagy anélkül, ő biztos, hogy bármikor az ujja köré tudja csavarni az embereket, hiszen sokak számára ő az igazi megtestesült álomnő. Az utóbbi években különböző stílusú ruhákban, illetve makeupban láthattuk őt, de most egészen új arcát mutatta meg.

Palvin Barbi kirakott magáról egy fotót, amin elég erős smink van rajta, miközben úgy néz ránk, hogy még a vér is megfagy az ereinkben. A rajongók a visszajelzések alapján természetesen odáig, meg vissza vannak a szexi képért, bár akadnak olyanok is, akiket meglepett, hiszen a híresség szinte teljesen felismerhetetlen egyesek szerint.

A manökent a legtöbbször viszonylag visszafogott kinézettel láthatjuk, hiszen az ő szépsége belülről fakad, éppen ezért olyan szokatlan, hogy most ennyire álcázva van a természetes bája. Neki tényleg nincs szüksége arra, hogy különböző vizuális trükkökkel emeljék ki az adottságait, mert ő úgy jó, ahogy van, de ettől függetlenül persze ez a poszt is mérhetetlenül dögös és csábító, szóval nincs okunk panaszra:

Borítókép: Palvin Barbi / Profimedia.hu