promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Brad Pitt kerekesszékbe került
Borítókép:  Profimedia
Színes
Kategória fejléc
Megosztás
Másolás

Szemfüles rajongók kiszúrták, hogy a Becstelen Brigantyk sztárját szerdán kerekesszékben tolták ki a testőrei és a kórház személyzetének tagjai a Beverly Hills-i Orvosi Központból. De nem kell nagyon megijedni, nem olyan komoly a dolog, mint amilyennek látszik.

Az 57 éves színésznek állítólag eltávolították a bölcsességfogait, egy másik, névtelen forrás ezt megerősítve elárulta, hogy a férfi egy fogászati beavatkozáson esett túl. Pittet mindenesetre valószínűleg a beavatkozás terhelhette meg úgy, hogy óvatosságból tolószékben szállították ki őt a kórházból. 

A képeken feltűnik egy orvos is, aki állítólag egy aneszteziológus (altatóorvos), így könnyen lehet, hogy a színész még az altatás hatása alatt állhatott – ez mindenesetre megmagyarázná a tolószéket. 


Brad Pitt kerekesszékben hagyja el a kórházat épületet Beverly Hillsben. Forrás: Profimedia

Amikor Pittet kitolták az orvosi központból, kezeit az ölében pihentette, a lábát pedig a szék lábtámaszain tartotta. Kilétét természetesen igyekezett leplezni – maszkot és napszemüveget viselt, cipzáras pulóverének kapucniját pedig a fejére húzta.

A hollywoodi szupersztár valószínűleg komoly beavatkozáson eshetett át – ezt nemcsak az altatóorvos jelenléte támasztja alá, hanem ez is, hogy Pittet elvileg hetekkel ezelőtt is látták errefelé ugyanebben a szerelésben.


Brad Pitt kerekesszékben hagyja el a kórházat épületet Beverly Hillsben. Forrás: Profimedia

A színész remélhetőleg hamar felgyógyul, és a 93. Oscar-díjátadón, amelyet április 25-én, vasárnap, Los Angelesből fognak sugározni, már kirobbanó formában fog megjelenni, hiszen a hagyományoknak megfelelően tavalyi díjazottként ő is a díjátadó személyek névsorában lesz. 

Pitt a Volt egyszer egy... Hollywood című filmben nyújtott alakításáért kapott díjat 2020-ban a legjobb mellékszereplő kategóriában.

(via DailyMail)

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás