promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Hivatalos: Jennifer Lopez ismét szingli
Borítókép:  Jennifer Lopez és Alex Rodriguez / Profimedia
Színes
Kategória fejléc
Megosztás
Másolás

Eddig csak pletykálták, de már hivatalossá vált, hogy szakított Jennifer Lopez és vőlegénye, Alex Rodriguez.

A gyönyörű és tehetséges énekesnő, Jennifer Lopez és a híres baseballjátékos, Alex Rodriguez 2017-ben jöttek össze, majd két évvel később eljegyezték egymást. Sokáig úgy tűnt, hogy nagy a boldogság közöttük, majd állítólag a férfi megcsalta a popsztárt, ezért rögtön elterjedt a pletyka, hogy szakítottak, de ezt egyik fél sem erősítette meg – egészen eddig, ugyanis most hivatalossá vált, hogy már tényleg nincsenek együtt.

„Rájöttünk, jobb, ha csak barátok leszünk, és úgy tervezzük, hogy ezt a barátságot ápolni is fogjuk. Továbbra is együtt fogunk dolgozni, és támogatni is fogjuk egymást a közös cégeink és munkáink révén. Mindketten a legjobbat kívánjuk a másiknak, a gyerekeinknek is jót akarunk”

– idézi Jennifer Lopezék nyilatkozatát a Blikk.

Pár hónapja a koronavírus-járvány tett be a sztárpár esküvőjének, de úgy látszik, hogy ezzel csak jól jártak, hiszen végül kiderült, hogy nem illenek egymáshoz. Így Jennifer Lopez ismét szingli, aminek biztos, hogy nagyon sokan örülnek Hollywoodban, bár egyesek úgy gondolják, hogy a hírességnek újból össze kéne jönnie a gyermekei apjával, Marc Anthonyval. Bárhogy is lesz, az biztos, hogy Jennifer Lopez nem marad sokáig egyedül, hiszen a világ egyik legszebb nőjeként tartják számon.

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás