promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Óriási újítást vezetett be az IKEA, ez eldöntheti, hogy mikor mész vásárolni
Borítókép:  Profimedia
Színes
Kategória fejléc
Megosztás
Másolás

Hatalmas segítség hezitálóknak, és azoknak is, akiknek nincs olyan sok idejük, és szeretnék minél gyorsabban megúszni a termékekért folyó harcot.

Mint már korábban megírtuk mi is, áprilisban a különböző áruházakban, így többek között az Aldiban, Tescoban, Lidlben is bevezették a négyzetméter-alapú korlázotásokat, amely szabály értelmében előírták, hogy hány ember tartózkodhat a boltokban. A Tesco például a kormánynál is szigorúbban vette ezt a szabályt, ők nem is 10 négyzetméter / fő elvét érvényesítették a boltjaikban.

És hogy lehet ezt betartatni, hogy lehet a vásárlókat folyamatosan tájékoztatni?

Sok helyen már a belépésnél is szembesülhetünk azzal, hogy mennyien tartózkodnak a boltokban, a Tescoban például egy monitoron láthatjuk az aktuálisan, dinamikusan mozgó számokat, hogy éppen velünk együtt mennyien tartózkodnak a vásárlótérben.

Az IKEA azonban ennél is jobban rácsavarodott a témára, és ők egy még nagyobb segítséggel rukkoltak elő a vásárlók kényelmének kimaxolása érdekében,

náluk online lehet követni, hogy éppen mennyien vannak a boltokban.

Így mielőtt elindulnánk az IKEÁ-ba, azonnal tájékozódni tudunk a kanapé csendes nyugalmából, hogy mennyien vannak éppen a kiválaszott boltba, ahova szeretnénk eljutni. Így azonnal tudjuk majd azt is, hogy megéri-e elindulni, vagy várjunk inkább egy kicsit, míg a forgalom csillapodik. IDE kattintva megnézhetitek, hogy az egyes áruházakban mennyien vannak.

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás