promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Dobrády Ákos egyenesen igényli a napi három szexet
Borítókép:  Dobrády Ákos / youtube.com/LifeTV (screenshot)
Színes
Kategória fejléc
Megosztás
Másolás

A Brékingből kiderült, hogy a TNT frontembere, Dobrády Ákos igencsak magas libidóval rendelkezik, ugyanis egyenesen igényli a napi három szexet.

Lehet, hogy sokan alapból azt gondolnák, hogy a TNT nevű zenekar énekese, Dobrády Ákos csupán a remek énekhangjával ragadja meg az emberek figyelmét, de a Blikk márciusi közönségszavazásából kiderült, hogy ez közel sem így van, ugyanis több ezer voks alapján az olvasók őt választották meg a legszexibb kopasz magyar férfinak, ami azért nem kis elismerésnek számít, valljuk be.

Dobrády Ákos most a Life TV Bréking című műsorának vendége volt, ahol kiderült, hogy elég magas libidója van, ugyanis saját elmondása szerint reggel, este, de még a kettő között is igényli a szexet – éppen ezért aggódott annak idején, mikor távkapcsolatban élt a párjával, mivel nem tudta, hogy bírja majd intim együttlét nélkül.

A híresség igazán elismerő reakciókat kapott a műsorvezetőktől és a többi meghívottól is, bár az Irigy Hónaljmirigyből ismert Sipos Tomi viccesen megjegyezte, hogy „el fog ez múlni”. Kettejük között amúgy mindössze két év a korkülönbség, szóval ebből kiindulva jobb, ha Dobrády Ákos minél hamarabb felkészül a legrosszabbra, és kiélvezi a következő pár évet.

Itt lehet megtekinteni egy részletet a Brékingből:

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás