promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
VV Moh teljesen felismerhetetlen lett – Mi történt a Való Világ 10 szépfiújával?
Borítókép:  VV Moh / RTL Klub official
Színes
Kategória fejléc
Promotions
Megosztás
Másolás

Nemrég elég érdekes képet posztolt a Való Világ 10 egyik közönségkedvence, VV Moh, ugyanis szinte felismerhetetlen rajta, és ez leginkább Lakatos Márknak köszönhető.

Szlépka Armand, vagyis közismertebb nevén VV Moh lett a Való Világ 10 negyedik helyezettje, miután a széria győztese, VV Vivi kiejtette őt egy közel sem kiegyenlített párbaj keretein belül. VV Moh a villában VV Mercivel kavart, és nem egy tűzforró jelenetet köszönhetünk nekik, most viszont egy nyilvános kommentje alapján úgy tűnik, hogy kapcsolat helyett „csupán” barátság lett a viszonyukból – de nem ez az egyetlen változás a VV10 egykori versenyzőjének életében.

VV Moh nagyon meglepte, sőt, egyenesen sokkolta a rajongóit, ugyanis az új képein szinte felismerhetetlen, köszönhető a rajta látható különleges ruhadaraboknak és az új, platinaszőke hajának. A visszajelzések alapján sokaknak tetszett a stílusváltás, és ez nem véletlen, hiszen az ország egyik legismertebb stylistja, Lakatos Márk volt az, aki összeállította a látványos kollekciót.

VV Moh a Budapesten található Allee nevű bevásárlóközpont virtuális divatbemutatója miatt változott át, Lakatos Márk pedig szemmel láthatóan nagyon büszke a munkájára, hiszen a fotók alatt külön is megjegyezte, hogy az ő alkotásáról van szó.

Itt lehet megtekinteni VV Moh új külsejét:

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás