promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Khloé Kardashian ledobta a melltartóját, és ugrálva tolja az arcodba a melleit – válogatás
Borítókép:  Khloé Kardashian offical
Színes
Kategória fejléc
Megosztás
Másolás

Kendall Jenner is szexizett egyet bikiniben, míg a hab a tortán Bethany Lily April lesz.

Khloé Kardashian ennyi év kemény edzés és diéta után is elégedetlen olykor a testével. Nem olyan rég az internet azon csámcsogott, hogy a modellről előkerült egy kép, amivel abszolút nem volt semmilyen utómunka, így Khloé teljesen másképp nézett ki rajta, ahogy megszokhattuk – legalábbis is az arca.

A modellt annyira nem érdekelte, hogy nincsen kisminkelve, de az rosszul esett neki, hogy a teste miatt is betámadták. Hát, egy videón mutatta meg, hogy bizony minden a helyén van, és ehhez a melltartóját is ledobta.

Közben érkezzen Khloéról egy tökéletes bikinis fotó is. Érdemes lapozni, mert a harmadik képnél igazán kidudorodik a modell mellbimbója.

Kendall Jenner nem olyan rég a saját márkáját reklámozta alulöltözve, de most csak szimplán bikinibe bújt. A vállalkozó és modell a harmadik fotón a legszexibb, szóval ne felejtsetek el lapozni.

Bethany Lily April melleit és villantásait nagyon nem tudja megunni a közönség. Mivel már rég jártunk az Instagramján, így rengeteg friss anyaggal találkozhattok. Ha lehetne pontozni, akkor a modell dekoltázsa még mindig 10-ből 11-et érdemelne.

Nem volt elég a mostani válogatás?

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás