promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Egy férfi akart szexelni Curtisszel, akitől egy kis meglepetést is kapott - videó
Borítókép:  LifeTV
Színes
Kategória fejléc
Megosztás
Másolás

Curtisnek nem lehet ellenállni, már a férfiak is ostromolják őt.

Curtis nevétől nem rég újra hangos volt a sajtó, mert az exe, Krisztike elég merész történetet tálalt ki a Story magazinnak. A nő szerint már állapotos volt, amikor megtudta, hogy a párja megcsalta őt.

„Pár hónapig még próbáltam elfogadni az elfogadhatatlant, de végül olyannyira megmérgezte a kapcsolatunkat a félrelépés, hogy úgy döntöttem, új életet kezdek”

- nyilatkozta Krisztike a lapnak.

Curtis persze nem pihen, és Majkával készülnek megjelentetni az új közös dalukat. A „Szavak nélkül” című szerzeménynek már megjelent a felvezető videója, és hamarosan érkezik a premier. Úgy néz ki a friss szerzemény középpontjában a gyász lesz.

Közben a LifeTV Bréking című műsorában kíváncsiak voltak arra, hogy Curtisnél mi az a dolog, ami kiveri nála a biztosítékot, ha szexről, vagy éppen ajánlatokról van szó. Mint kiderült, az előadónak egy férfi küldött már meztelen fotót.

Ha ez még nem lenne elég, az is lelepleződött, hogy aki küldte a félreérthetetlen ajánlatot, azt szakmabeli volt. Curtis nem igazán tudta hova tenni az ügyet, mindenesetre alaposan meglepte őt a merész udvarlási kísérlet. Lehet tippelgetni, hogy ki küldte a rappernek a fotót.

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás