promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Gáspár Evelin büszke Győzikére: „Ő a hülyeségből csinált pénzt. És a hülyeségből tök jól élünk”
Borítókép:  Gáspár Evelin / youtube.com/ZSHOW time (screenshot)
Színes
Kategória fejléc
Megosztás
Másolás

Gáspár Evelin volt az 1Kanapén vendége, ahol őszintén elmondta Osváth Zsoltnak, hogy igazán büszke édesapjára, Győzikére, és azt is elárulta, hogy miért.

A Győzike show miatt szinte az egész ország szeme láttára nőtt fel Gáspár Evelin, akiből sokak szerint egy igazán okos, értelmes nő lett. A gyereksztárok élete elég gyakran kisiklik a hirtelen jött népszerűség miatt, de Gáspár Győző lánya kimondottan hálás édesapjának azért, amiért ilyen élettel ajándékozta meg őt – erről beszélt most Osváth Zsoltnak a ZSHOW time csatornán futó 1Kanapén új részében.

„Kaptam ezt az életfeladatot, hogy én a hírnévben nőttem fel, engem az egész ország ismer a családommal együtt, és én ennek már most hálás vagyok, mert ez egy tök jó élet meg egy tök jó lehetőség. És igen, én büszke vagyok édesapámra, mert amit ő szerintem letett az asztalra... De igen, ő a hülyeségből csinált pénzt. És a hülyeségből tök jól élünk”

– idézi Gáspár Evelint a Blikk.

Biztosan nem lehetett egyszerű számára, hogy ennyien ismerték őt és az egész családját, de úgy látszik, hogy nagyon intelligensen közelíti meg a dolgot, és inkább a pozitív oldalát ragadja meg annak, hogy a gyerekkorát szinte végig kamerák kereszttüzében töltötte:

„Úgy fogtam fel, hogy hazamentem, és nálunk mindig volt valaki, mi sosem unatkoztunk. És ez annyira jó érzés volt, már egy idő után hiányzott, amikor nyáriszünet volt és nem volt úgymond forgatás. Az tök jó volt, hogy mindig volt ott 5-6 ember. Volt, hogy segítettek a házimban, elmeséltem nekik a sulit, együtt kajáltunk meg minden. Úgyhogy egy idő után olyanok voltunk, mint egy nagy család.”

Itt lehet megtekinteni a teljes részt:

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás