promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Weisz Fanni siketen is nekivágna a Dancing with the Starsnak
Borítókép:  Forrás: MARGITAY KLÁRA/LIFE.HU
Színes
Kategória fejléc
Megosztás
Másolás

Weisz Fanni szívesen megmérettetné magát a Tv2 táncos produkciójában. A siket modell nem gondolja, hogy hátrányban lenne amiatt, hogy egyátalán nem hall hangokat.

A 28 éves modell a Borsnak beszélt arról, hogy szívesen megmutatná nagyközönség előtt tánctudását, például a Tv2 táncos műsorában. Ez első olvasásra furcsa lehet, ugyanis Fanni egyátalán nem hall hangokat, így sokakban felmerülhet a kérdés, miképpen táncolhat valaki siketen. A szépségkirálynőnek viszont remek ritmusérzéke van. 

"A tánc ritmus­érzék kérdése. A szívverésünknek, a lélegzetvételünknek is van ritmusa. Nyolcéves koromban balettoztam az iskolában, többször felléptünk, 14 éves ko­romban pedig egy szépség- és tehetségkutató versenyen táncos produkcióval indultam, amihez anya tánctanárt is fogadott ne­kem. Végül megnyertem a versenyt."

- mondta a modell a Borsnak, aki azt is hozzátette, hogy nem ez lenne az első példa, hogy valaki hallás nélkül áll a táncparkettre. Öt éve szintén egy siket modell és párja nyerték meg a DWTS külföldi műsorát.

„Jelnyelven kommunikált és segítette őt a tolmácsa. Hangok nélkül is képes volt olyan színvonalas produkciót nyújtani, ami hétről hétre pluszt adott a nézőknek, és párjával, Peta Murgatroyddal győztek. Talán én sem okoznék csalódást” 

Fanni szerint az sem ki­zárt, hogy hallókészüléke nélkül is végig tudná csinálni a versenyt.

Azt még nem tudom, szükségem lenne-e rá vagy sem, ez csak a próbák alatt derülhetne ki. Lehet, hogy a szabad mozgásban akadályozna, így a koreográfiának is fontos jelentősége lenne ennek eldöntésében."

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás