promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Na, ezek a lányok is szeretik a pénzt! (+18)
Borítókép:  Jerod Harris / GETTY IMAGES NORTH AMERICA / Getty Images via AFP
Színes
Kategória fejléc
Promotions
Megosztás
Másolás

A szerelem tartja őket a párjuk mellett, vagy a mérhetetlen vagyon?

A fényűző életet élő amerikai pókerjátékos, Dan Bilzerian elvileg jó parti lehetne, de a 40 éves aranyifjú túl gyakran váltogatja a barátnőit. Sokan nem jósolnak neki nagy jövőt, hiszen a korábbi drogfüggősége miatt 32 éves korára már túl volt két szívinfarktuson.

A turizmussal kapcsolatos híreket közlő The Travel oldal 13 exét sorolja fel, de ez is csak csekély ízelítő a teljes listából. Közülük talán Corin Jamie-Lee Clarkot emelhetjük ki, aki egy klubban dolgozva ismerte meg Bilzeriant, és az Insta-oldala szerint nagyon szeret hiányos öltözékben fotózkodni.

Az üzleti szoftvermegoldásokat kínáló Oracle első embere, Larry Ellison néhány tönkrement házassággal a háta mögött 2010-ben inkább a feleség nélküli élet mellett döntött. A 76 éves milliárdos persze nem egyedül tengeti mindennapjait, ott van társaként a 29 éves Nikita Kahn. 10 éve ismerkedett meg az ukrán származású modellel, akivel az állatok életének javítására is szívesen áldoznak vagyonkájukból.

Az elektromos és önvezető autókat gyártó Tesla tulajdonosa, a kocsikat az űrbe is kilövő Elon Musk mellé pont egy olyan extravagáns csaj illik, mint a Grimes néven ismert Claire Boucher. A kanadai énekesnő 2018 óta jár a Marsot is meghódítani akaró különc milliárdossal, és biztosan jól jön neki a mérhetetlen vagyonból csurranó-cseppenő pénz, de még inkább a megsokszorozott felhajtás.

A Google Trends például 2020 májusában kiemelkedő érdeklődésről tanúskodott, a furcsa párnak ugyanis ekkor született meg a kisfia. Akit egyébként az X Æ A-Xii névre kereszteltek, de ezen már senki sem lepődött meg.

Fotó: Robyn Beck / AFP

A baseballjátékos Alex Rodriguez olyan hírességekkel randizott már, mint Cameron Diaz és Kate Hudson, de ezek a sztárok sem tudták maguk mellé kötni a dominikai származású sztársportolót.  Jelenleg Jennifer Lopezzel él se veled, se nélküled kapcsolatban, de a trófeái közé tartozott a fitneszversenyző Torrie Wilson is, aki 45 éves MILF-ként is szívesen mutogatja magát.

[[insta14]]

Az LVMH (Moët Hennessy Louis Vuitton) luxuscikkeket gyártó vállalat vezérének fiaként Antoine Arnault-nak csak megszületnie volt nehéz. A 43 éves üzletember nem számított csapongó típusnak, hiszen már 2011-ben összejött a szépséges orosz modellel, Natalia Vodianovával, akitől azóta két fia született.

A Supernovának is nevezett hölgy a pénzt emberbaráti célból szórja, például a szegény orosz gyerekek sorsának javítására, de az afrikai AIDS-ellenes küzdelmekre is sokat költ. Neki magának is van mit a tejbe aprítania, hiszen már 2012-ben (a pályája csúcsán) bő 8 millió dollárt keresett.

[[insta15]]

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás