promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Jó ég, micsoda lábak! Még mindig Taylor Swift a legszexibb énekesnő
Borítókép:  AFP PHOTO / KEVIN MAZUR / THE RECORDING ACADEMY VIA GETTY IMAGES
Színes
Kategória fejléc
Promotions
Megosztás
Másolás

Már 11 Grammy-nél jár, de a ruhái folyton elviszik a show-t

Beszél még valaki az idei Grammy-díjkiosztóról? Taylor Swift bezsebelte a 11. arany gramofonját az egy hete tartott zenei gálán, amin mindenki gyorsan túl is lépett, de az énekesnő fantasztikus virágos rucija azóta is témát szolgáltat a bulvársajtónak.

Fotó: AFP PHOTO / KEVIN MAZUR / THE RECORDING ACADEMY VIA GETTY IMAGES

A 31 éves szőkeség egy 8990 dolláros (közel 3 millió forintos) Oscar de la Renta dresszben pompázott, amihez rózsaszín Louboutin magas sarkút és Cathy Waterman ékszert viselt. A People magazin rögtön megtalálta a szett jóárasított változatait is, így a laposabb bukszával rendelkezők akár már 28 dollárért (ezt inkább nem számoljuk át) tavaszi hangulatot árasztó ruhában feszíthetnek.

A tudósítások hangsúlyozzák, hogy Swift kisasszony – stílusosan – egy virágmintás maszkot is kapott az  Oscar de la Renta mellé, de ezt a fotózásokon inkább nem viselte. A férfiszemek egyébként is lentebb legelésztek, a mini ruha ugyanis combközéptől láthatóvá tette az énekesnő még mindig hibátlan lábait.

Taylor Swiftnek öt évet kellett várnia az újabb díjra, 2016-ban nyert ezt megelőzően, és akkor új, vadócos hajjal, valamint egy szintén nem sokat takaró ruhakölteménnyel lepte meg a közönséget. Maszkot akkor még nem kellett viselni, de a fukszia színű szaténszoknyához hordott narancs felső sem volt méretesebb.

Fotó: VALERIE MACON / AFP

2013-ban görög istennőre emlékeztetett a J Mendeltől vásárolt, ezüsttel díszített fehér ruhában, amellyel a Grammy öltözködési tanácsaihoz is igyekezett igazodni. Nem javasoltak olyan ruházatot, ami meztelenül hagyta a test két oldalát, illetve láttatni engedte a mell domborulatait, az énekesnő pedig ezúttal nem volt magamutogató kedvében. A kétoldalt lelógó fürtjei Az éhezők viadala főszereplőjére, Katniss Everdeenre való utalásként készültek.

Fotó: FREDERIC J. BROWN / AFP

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás