promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Nagyon kiakadt a Harry Potter sztárja: “Senkit sem érdekelt, amit az utóbbi 10 évben csináltam”
Borítókép:  Daniel Radcliffe és Matthew Lewis a Harry Potter-szériában / Warner Bros. / Heyday Films / Collection ChristopheL via AFP
Színes
Kategória fejléc
Megosztás
Másolás

A Harry Potter-szériából ismert Matthew Lewis eléggé kiakadt azon, hogy hiába szerepelt az utolsó rész óta már rengeteg alkotásban, még mindig Neville Longbottomként tekintenek rá az emberek.

2001-ben indult világhódító útjára a J. K. Rowling könyvein alapuló Harry Potter-filmsorozat, amiben megismerhettük az ifjú varázslótanonc és barátainak különleges kalandjait. A széria egyik legkedveltebb alakja volt a kicsit szerencsétlen, de aranyszívű Neville Longbottom, akit Matthew Lewis alakított egészen a 2011-ben bemutatott fináléig. A fiatal színész azóta elképesztően sármos lett és rengeteg helyen szerepelt, de úgy tűnik, hogy még így sem tud kitörni a Harry Potter-filmek skatulyájából, és ez már kezdi kicsit bosszantani őt.

„Frusztráló tud lenni – nem mintha a Harry Potteres dolgok frusztrálnának –, hogy van az ember fejében egy hang, ami azt mondja, hogy k*rvára senkit sem érdekelt, amit az utóbbi 10 évben csináltam. Senkit sem érdekel. Még mindig azt hiszik, hogy ez az első munkám, amit a Harry Potter óta csináltam”

mesélte Matthew Lewis egy műsorban.

A híresség eddigi talán legnagyobb sikere a Harry Potter-széria óta a 2016-os Mielőtt megismertelek című romantikus dráma volt, de láthattuk őt a Ripper Street című sorozatban, illetve a Végállomásban is, amiben Margot Robbie mellett tűnt fel. Matthew Lewis tavaly főszerepet kapott a Baby Done című komédiában, jelenleg pedig Az élet dicsérete stábját erősíti, szóval aktívan dolgozik, de hiába vállal különböző szerepeket, úgy látszik, hogy örökre Neville Longbottomként marad meg a rajongóknak – ami igazából nem is akkora tragédia, hiszen tényleg sokak kedvence a karakter, de azért érthető a színész frusztrációja.

Így néz ki manapság Matthew Lewis:

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás