promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Fantasztikus hír: jön a Rick és Morty 5. évada – előzetes
Borítókép:  YouTube
Színes
Kategória fejléc
Megosztás
Másolás

Végre itt van a Rick és Morty 5. évadának az előzetese, tele halemberekkel, földönkívüli szörnyekkel, menő robotszerkókkal és a premier hivatalos dátumával.

A nemrég kijött trailer alapján úgy tűnik, a sorozat továbbra sem fog szűkölködni elmebeteg jelenetekben és szupermenő animációkban.

Ráadásul már a premier hivatalos dátumát is megerősítették: június 20.


Forrás: YouTube

Körülbelül egy év telt el a 4. évad vége óta, ami alapján a sorozat készítői az elmúlt időszakban keményen dolgoztak a folytatáson – talán sosem érkezett meg még ilyen gyorsan az új évad. De nem is csoda, hogy az alkotók csipkedték magukat, hiszen 2018-ban az Adult Swim további 70 epizódot rendelt be Rick és Morty kalandjaiból.

Ahogy egy korábbi cikkünkben már írtunk róla, a sorozat nagyon gyorsan lépett be a popkulturális világba, beelőzve a legjobb animációs szériákat is. Már itthon is rengeteg rajongója van a Rick és Mortynak, köszönhetően a Comedy Centralnak, akik először kezdték vetíteni Magyarországon a részeket.


Forrás: YouTube
A 4. évad egyébként a sorozattól már megszokott, alkalmanként igen mély mondanivalóval rendelkező, faltörő, beteg, mégis rettenetesen vicces stílust nyújtotta, amelyről a műsor az első bemutatása óta híres volt:

A szériára a nihilizmus tudományának felszínét körülölelő fingó poénok véget nem érő garmadájaként is szoktak hivatkozni.

Noha az évadok megjelenése között időnként hosszabb szünetek is voltak, a sorozat következetesen magas színvonalú történetmesélést és animációt nyújtott, magasra téve a mércét a műfaj többi képviselője számára. Az előzőek alapján ttehát az 5. évaddal kapcsolatban is nagyok az elvárások.


Forrás: YouTube

Ahogy említettük, mivel az Adult Swim számos jövőbeli évadot megrendelt már a készítőktől, abban bízunk, hogy az alkotók a korábban megszokottakhoz hasonló színtű kreatív szabadságot élveznek, amit egyébként kevés műsor engedhet meg magának.

Az Emmy-díjas sorozat legújabb évada tehát június 20-án rajtol, mi biztosan ott leszünk.

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás