promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Gazdag arab sejk lenne Horváth Éva gyermekének apja? A modell tiszta vizet öntött a pohárba
Borítókép:  Horváth Éva / youtube.com/LifeTV (screenshot)
Színes
Kategória fejléc
Megosztás
Másolás

Horváth Évát azzal vádolják, hogy egy arab sejktől, vagy egy ismert politikustól esett teherbe, de a modell most elárulta az igazságot.

Horváth Éva nemrég hatalmas örömhírt közölt a világgal, ugyanis kiderült, hogy második gyermekét várja rejtélyes szerelmétől. Sokan gratuláltak a 42 éves modellnek, és a legjobbakat kívánták neki a következő időszakra, viszont akadtak olyanok is, akik egyből durva dolgokkal vádolták őt és születendő babájának apját – a híresség erről mesélt most a Life TV Bréking című műsorában.

Egyesek szerint Horváth Éva Dubajba utazott, és ott összejött egy arab sejkkel, mások pedig azt gondolják, hogy egy ismert magyar politikus ejtette teherbe őt, de most elárulta, hogy egyik pletyka sem igaz: párja nemes egyszerűséggel csak elzárkózik a nyilvánosság elől, mivel nem szeretné reflektorfényben élni az életét.

Horváth Éva hiába öntött tiszta vizet a pohárba, valószínűleg ez sem fogja megállítani a szóbeszédet, de legalább jót tud mulatni rajtuk, hiszen a fent említett vádakat is határozottan viccesnek találja.

Itt lehet megtekinteni egy részletet a Brékingből:

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás