promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Gáspár Zsolti megtörte a csendet: évekkel ezelőtt elgázolta nagyapja egyik barátját
Borítókép:  Forras: Tv2/farmvip
Színes
Kategória fejléc
Promotions
Megosztás
Másolás

Gáspár Zsoltinak még 1995-ben okozott halálos balesetet, amikor az autójával elgázolt egy idős embert. A műsorvezető a Life TV, Összevárva Hajdú Péterrel című műsorban törte meg a csendet. 

 

 

A TV2-n sikerrel futott Farm VIP egyik házigazdája, Gáspár Zsolti több mint huszonöt év után mesélt élete egyik legfájdalmasabb időszakáról. A Life TV, Összezárva Hajdú Péterrel című műsorában vallott arról, mi történt azon a bizonyos napon Nógrádmegyerben. - írja a Blikk.

Talán még sosem beszéltem erről... Volt egy nagy balesetem, elütöttem egy bácsit, aki meghalt sajnos. Én voltam a hibás, el is ítéltek érte. Egy kicsit gyorsan mentem az autóval, aztán jött az öreg a biciklivel, és vagy elkanyarodott, vagy nem is tudom, mi történt, volt egy kis filmszakadás, és pont elkaptam a Béla bácsit. Ismertem őt, a nagyapám barátja volt, együtt dolgoztak. Ott halt meg a kezeimben, ez nagy tragédia, a mai napig kísért 

Gáspár Zsolti nem tudta feldolgozni a tragédiát, még a mai napig kísérti a szörnyű baleset. 

Hajnalban felkelek és újra látom a balesetet. Nem tudom kitörölni, magamban még mindig nincs letisztázva ez az egész. A férfi családja a mai napig nem bocsátott meg, pedig bocsánatot kértem, adtam nekik kártérítést is. Tudom, sokat nem értek vele, de a lelkemnek jobb volt. Most annyit tudok segíteni az özvegynek, hogy minden héten eljuttatok neki egy csomagot.

Mesélte az ifjabbik Gáspár fivér, akinek végül nem kellett börtönbe vonulnia.

Beadtunk egy papírt, hogy akkor született meg a kislányom, az addigi tevékenységemet is leírtuk, ahogy azt is, hogy fiatal vagyok, eddig rosszat nem tettem, nem ittam, nem drogoztam. Akkor is, amikor a baleset történt, teljesen józan voltam.

A műsorvezetőt annyira megviselték a történtek, hogy a baleset után két évig nem is tudott hazamenni. Inkább meghúzta magát az egyik unokatestvérénél.

 

 

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás