promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Fördős Zé abszolút nem tiszteli az időskori Rácz Jenőt – videó
Borítókép:  RTL official
Színes
Kategória fejléc
Megosztás
Másolás

Benne van a pakliban, hogy A Konyhafőnök zsűrije még 80 évesen is oltogatni fogja egymást.

Aki nem ismerné Friderikusz Sándor műsorát, az Életünk történetét, azoknak dióhéjban elmondjuk a lényeget: érkezik egy híres párocska, akik a kapcsolatuk titkairól mesélnek. A show egyik fő eleme az, amikor az adott pár meglátja egymást megöregedve.

A Konyhafőnökből jól ismert zsűritagot, Rácz Jenőt, és a kedvesét, Gyuricza Dórit is elmaszkírozták a műsorban, amik érzelmes pillanatokat szültek.

Vajon Fördős Zé és Sárközi Ákos is érzelmes lett, amikor meglátta a 80 éves Rácz Jenőt? Hát persze, hogy nem, és alig várták, hogy kiröhöghessék a zsűritársukat.

„Vannak azok a tipikus figurák, akik fiatalon is jól néznek ki, és ahogy halad a kor, és idősebbek lesznek, egyre jobban néznek ki. Na, a Jenő nem ilyen. Erre nem voltam felkészülve. Pontosan az van, amit mondtam, hogy valakire nem igaz az, hogy egyre idősebben jobban néz ki. Úgy néz ki, mint egy középiskolai fizikatanár”

– mondta Fördős Zé, amire Sárközi Ákos rávágta, hogy olyan fizikatanár, aki 70-80 évesen is gyúrni jár.

A sok szívatás után azért Zé hozzátette, hogy Jenő és Dóri nagyon cuki, és kívánja, hogy ilyen sokáig együtt maradjanak.

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás